Re: [M13] Magic 2013 - Spoilers
Nice, Nocturnus is coming back, la fel ca și Captain of the Watch. Personal mi-a plăcut soldatul când era în Standard alături de kithkini, but that was then and now is another story. Când văd 6 mana pe o creatură mă cam dezumflu.
Mersi Tudorakis pentru heads-up, ca întotdeauna ești prompt cu veștile. Sunt curios ce naiba o să mai pună în acest set
Da, Nocturnus-ul o sa faca valuri in randul iubitorilor de vampiri. E prea tare ca sa nu faca... iar suportul de la vampirii din standard il va avea.
Mie Archaeomancer-ul mi se pare foarte misto, e de fapt un fel de repint la Izzet Chronarch.
Predatory Rampage mi se pare o porcarie. Mai bine lasau Overrun
Nice, Nocturnus is coming back, la fel ca și Captain of the Watch. Personal mi-a plăcut soldatul când era în Standard alături de kithkini, but that was then and now is another story. Când văd 6 mana pe o creatură mă cam dezumflu.
Vine cu 3 tokeni, deci îs 4 creaturi la 6 mana
Si cand ziceam pe aci ca sigur ca revine Nicol Bolas in M13, ziceau ca nu se poa' ... deci se poa :-)
Mie Archaeomancer-ul mi se pare foarte misto, e de fapt un fel de repint la Izzet Chronarch.
Oh da! Are si CC corespunzator acum..
Daca avea flash era probabil chase-rare si impreuna cu Snapcaster singurele creaturi din deck
BAM!
hopa..shit just got real? PW negru la 4..doamne ajuta sa fie util!
Nu puteau, mă, să nu scoată 2 PW noi. Nu nu. Gideon și Sorin nu mai aduceau desui coco. This is getting really annoying.
Nu puteau, mă, să nu scoată 2 PW noi. Nu nu. Gideon și Sorin nu mai aduceau desui coco. This is getting really annoying.
for what it's worth, Sorin isi are locul doar in UB control si poate, poate as a 1-of.
EDIT: Ajani is foarte curious ce face..poate scoate si el soldatei sau ceva:))
Last edited by Silviu (2012-06-01 15:52:08)
nu e cam devreme pentru spoiler season? o.O
Reprint serra avatar
Ceva ramp...
Search your library for up to X basic lands, where X is the number of lands you control and put the them into the battlefield tapped. Then shuffle your library
cost 5g sau 6g nu se stie exact.
Tarland, Sky Summoner - 2bb
Legendary Creature - Merfolk Wizard
Whenever you cast and instant or sorcery spell, put a 2/2 Drake creature token with flying onto the battlefield.
2/2
http://mtgsalvation.com/magic-2013-m13-spoiler.html <-- o gramada de carti noi (si vechi reprintate)
Întradevăr o grămadă de repint-uri dar şi cărţi faine.
Mă bucur nespun că se reprintează Vampire Nighthawk-ul cât şi Elvish Visionary
Volcanic Geyser traznet.
cel putin mi-am strans cativa vampiri negri ok..
banuiesc ca Farseek e dovada ca o sa reprinteze shocklands?
Ajani's Sunstriker
WW
Creature - Cat Cleric (Common)
Lifelink
2/2
Rhox Faithmender
3W
Creature - Rhino Cleric (Rare)
Lifelink
If you would gain life, you gain twice that much life instead.
1/5
Rhox Faithmender
3W
Creature - Rhino Cleric (Rare)
Lifelink
If you would gain life, you gain twice that much life instead.
1/5
o creatura cu Boon Reflection, probabil dintr-un nou ciclu
Nocturnus reeditat nu credeam ca mai vine si vremea asta....e cartea mea favorita.....rupeam tot in craiova cu ea )....mai trebuie un vampir de 2 mana rar...si poate un gatekeeper.. si e perfect ....black/red vamps