Re: [RTR] Return To Ravnica - PRERELEASE - inscrieri

Azorius si Selesnya sunt cele mai tari ghilde ca si power level al creaturilor combinate cu puterea abilitatilor. Rakdos domina prin beatdown-ul care-l impune cu ajutorul abilitatii sale (unleash), reusind sa puna o presiune extraodinara pe adversar.

Urmeaza Golgari si Izzet, care pot fi bune, dar ai nevoie de calitate crescuta a cartilor.

Oricum populate si detain .....

http://pwp.wizards.com/9212457895/Scorecards/Landscape.png

Re: [RTR] Return To Ravnica - PRERELEASE - inscrieri

necroticist wrote:

Pana la urma cei care ati mers pe ghilde fara splash major, cam care a fost balansul puterii?

Părerea mea este că e puțin cam prematur pentru o analiză concretă, fiindcă în Sealed lucrurile stau mult mai diferit față de Draft. Deocamdată mi se pare că Detain și Unleash sunt mecanicile cele mai eficiente, dar au nevoie de deckuri adecvate în care să-și arate valoarea. Populate va fi iarăși bun în Draft, desigur. Totodată, sunt convins că setul a fost gândit foarte bine și că va fi balansat în draft. Se vor putea juca foarte ușor 3 culori și chiar 4 cu destul mana-fixing, deci apartenența la o ghildă sau alta nu va fi așa predominantă.

Totodată, analizând rarele din set, pot spune că foarte multe vor fi jucate în formatele Constructed dar sunt o căruță de rare care în draft vor fi sub necomunele sau chiar unele comune din set. Amintesc aici seria de shocklands și cărți precum Dreadbore, Precinct Captain, Ash Zealot, Abrupt Decay, Nivmagus Elemental, Epic Experiment și chiar Lotleth Troll și Detention Sphere. Toate cărțile amintite sunt bune și utile, dar n-au oomph-ul necesar ca să-ți câștige singure meciuri și vor avea mai mult rol ”utilitar”, inclusiv în deck-urile de draft.

Re: [RTR] Return To Ravnica - PRERELEASE - inscrieri

Nu mi se pare ca sunt foarte problematice alegerile.

eu am jucat in 3 prereleasuri si am ales 3 ghilde diferite.

1. Azorius.    am jucat RakdosJund....unde creaturile minuscule si rapide au dominat. (deci in 5 boostere) (mers 6-0) . lista aici http://deckbox.org/sets/236347)(corpsejac era foil)
2. Rakdos     am jucat Bant .Ingeru era prea bun, plus ca 3 centauri de viata sunt dementiali. (mers 4-1)
3. Selesnya  am jucat bant (a terbuit splash de albastru pt mitica de tras carti,si pt ca multi erau rakdos stealer of secrets e demential, si blustersqual). (mers 5-0). Castigat meciuri cu populate dar si fara....just tempo. (lista aici http://deckbox.org/sets/237737 )

nu prea conteaza ce ghilda alegi...desi boosterul ala e important. Ai automat 2 rare. Si totusi se poate sa mergi si fara ele.
Daca sutn multi rakdos, stealeru ala e demential. Blustersqual e criminal. La selesnya centauru e foarte bun, precum si charmul. Pe negru stab wound si rakdos guildmage sunt overpowered.

Diverse thoughts. MTG and anything that crosses my mind. http://blog.scorpse.com
DCI MTG Level 2 Judge

Re: [RTR] Return To Ravnica - PRERELEASE - inscrieri

Poze de la Pre-Release, cu mulțumiri celor din Enigma pentru promovare. Feel free to like dem pics!

http://www.facebook.com/media/set/?set= … amp;type=1

Re: [RTR] Return To Ravnica - PRERELEASE - inscrieri

WATCH ALL THE PHOTOS !!