Topic: [Event] Booster Draft pentru începători

Dragilor,

împreună cu echipa de organizare vă propun o chestie care s-ar putea să-i tenteze în special pe cei mai ne-versați în cele ale draftului:

Format: Booster Draft RTR
Taxa de participare: 25 lei / persoană (include 3 boostere RTR semi-randomizate - detalii mai jos)
Nr. de locuri: 8 (un pod)
Pool de premiere: 6 boostere RTR, se premiază doar primele 3 locuri (3-2-1)

Boosterele semi-randomizate înseamnă boostere care vor conține 11 comune, 3 necomune, 1 rară sau mitică (multe dintre cărțile de raritate comună/necomună sunt foiled) și 1 land, adică exact ca și boosterele normale.

Singura chestie este că aceste boostere sunt făcute de către mine cu ajutorul celorlalți organizatori, din cărțile adunate la Cutia Milei (pe care momentan o administrez eu) și din cărți din colecțiile proprii. Vă asigur că randomizarea va fi făcută cât mai bine, astfel încât să nu aveți 2 cărți de același fel în același pachet, precum și variațiunea pe culori din fiecare pack să fie una normală (nu veți întâlni aberații precum 7 cărți pe o singură culoare în același pachețel).

Pachețelele de draft se vor ”lega” cu o bandă cauciucată și vor avea un land random, astfel încât să nu se vadă cartea de la bottom și se vor distribui complet random în momentul draftului.

Altfel spus, este în proporție de 90% un draft normal, o ocazie foarte bună pentru oricine nu cunoaște setul să se familiarizeze mai bine cu el și o șansă să câștigați și premii în boostere (sigilate și noi nouțe!!!), toate la un preț care este la 1/3 din taxa care se percepe în mod normal.

Firește, cărțile pe care le draftați vă vor aparține la finele draftului.

O să deschid un pod pentru acest draft cu data pusă pe sâmbăta aceasta și o să am pregătite pachețelele, în caz că se strânge lumea pentru așa ceva (pentru aceasta, vă rog să vă înscrieți unde trebuie). Evenimentele se vor desfășura în paralel și vom încerca să facem aceste drafturi ”budget” de fiecare dată când facem drafturile ”normale”.

Evenimentele se vor sancționa și raporta la WotC.

Aștept păreri și roșiile aferente.

Rareșul

Re: [Event] Booster Draft pentru începători

Asta e .. AWESOME !TOTAL EPICNESS !!!!!Este sambata aceasta ? P.S Pacat ca atunci nu avem Jayce foil tongue cu sansa aia de 0'1%

Last edited by Bogdish (2012-11-08 17:26:51)

Re: [Event] Booster Draft pentru începători

La noi aceste evenimente au fost AWESOME ... recomand pentru incepatori!

http://pwp.wizards.com/8213665314/Scorecards/Landscape.png

Re: [Event] Booster Draft pentru începători

Ty man

Re: [Event] Booster Draft pentru începători

Pacat ca n-am fost pe faza, ca m-as fi bagat si io. Dar daca se mai tine asa ceva pe viitor m-as baga.

signature

Re: [Event] Booster Draft pentru începători

inca mai poti veni...te asteptam..