Topic: Important pentru Sambata 18 Decembrie ...

Multi dintre noi zic ca nu participa la evenimentul standard doar ca nu au deckuri competitive.
Pentru acest lucru suntem noi, sa va ajutam la construirea deckului.

Pentru cei ce vor sa vina la eveniment si au nevoie de carti, sa apeleze la mine sau la W. Peter, gasim o cale sa va dam cartile de care aveti nevoie (si ce avem of course).

Numai daca jucati cu jucatori ff buni puteti avansa atat in ranking, cat si in cunostiinte de MTG.
Si nu uitati ... orice deck, indiferent de valoare si de constructie, se poate bate... mai trebuie sa ai si un pic de noroc.

http://pwp.wizards.com/8213665314/Scorecards/Landscape.png

Re: Important pentru Sambata 18 Decembrie ...

Aici trebuie sa sustin spusele lui Lehel. Magic-ul este un joc minunat care iti pune la incercare atat abilitatile de constructie (ale deck-urlui) cat si atentie, strategie, inteligenta si asa mai departe. Ce conteaza la jocul acesta este sa joci indiferent de oponenti. Cu cat mai buni oponentii tai cu atat mai bun poti sa ajungi pentru ca reusesti in felul asta sa-ti dai seama de reala ta valoare. Degeaba joci cu jucatori slabi si crezi ca esti cel mai bun, vorbesc din propria experienta.

Tendinta jucatorului nou este sa fie intimidat de deck-urile "celor mai batrani", dar dupa cum am observat si noi aici la Cluj, dintre jucatorii noi, au ramas cei care au spirit competitiv si care sunt stimulati de faptul ca iau bataie. Avem cateva exemple exceptionale de jucatori noi care au venit, au perseverat si au ajuns sa fie competitori adevarati si pentru jucatorii mai buni din comunitate.

Magicul nu inseamana doar competitie, inseamna si prietenii, socializare, schimburi de experiente si nu in ultimul rand calatorii. Nimic nu e mai frumos decat sa ajungi sa joci contra jucatorilor din alte comunitati cu care interactionezi in marea majoritate a cazurilor doar online.

Acum la X-Mass Day este o sansa sa veniti,  sa jucam cu toti, sa ne cunoastem, sa facem schimburi, sa experimentam si sa evoluam din punct de vedere al comunitatilor de tabletop-uri.

http://pwp.wizards.com/9212457895/Scorecards/Landscape.png

Re: Important pentru Sambata 18 Decembrie ...

Ba mai mult ... cand am mers la Iasi, acum cateva saptamani, nimeni nu credea ca o sa reusesc ceva cu RDW-ul meu. Ba chiar nici eu nu credeam, dar ne-am dus o echipa sa ne distram si sa cunoastem comunitatea MTG din tara. Stiam ca vor fi unii dintre cei mai buni din tara.
Am reusit un loc 5 din 2X jucatori, si m-am simtit bine. Poate o sa reusesc si mai sus in viitor, poate nu, dar nu conteaza, important e ca ne-am simtit bine.

http://pwp.wizards.com/8213665314/Scorecards/Landscape.png

Re: Important pentru Sambata 18 Decembrie ...

Desi eu nu voi participa la acest eveniment din alte cauze o sa fiu incantat sa joc cu uni dintre cei mai buni jucatori din tara aici in Tg-Mures (daca o sa vina la competitie) si nu pot sa va zic cat de mult astept 18-19 decembrie