Topic: Very important thing / idea

Dragi tovarăși și pretini,

După o discuție cu El Guru, am plăcerea să vă aduc la conștiință următorul nostru mini-proiect care vizează comunitatea clujeană de MTG: până la sfârșitul lunii aprilie vom accepta donații de la fiecare, de orice sumă de bani de care vă puteți lipsi, bani care vor fi virați în contul celor de la Cockatrice, probabil între 25-26 aprilie (or something...) via PayPal. Nu este nimic obligatoriu, nu există sumă minimă sau maximă.

Cred că toți folosim acel program pentru decktesting și, după cum ați observat, în ultimul timp le cam pică serverul. Și cam frecvent. Așa că m-am gândit că poate e o chestiune de bani și oricum aveam eu în cap chestia asta de mai demult, pentru că mi se pare un lucru mare de tot faptul că este oferit gratuit. O să specificăm că e de la întreaga comunitate suma și, dacă lumea dorește, vom repeta procesul ăsta și pe la sfârșitul anului.

Consider că e de bun-simț să facem acest lucru și pentru cei de la deckbox.org cândva în viitorul apropiat, tot ca mulțumire pentru munca depusă pentru ca noi să putem avansa ca și jucători.

Banii îi va strânge Sergiu sau eu, când Sergiu lipsește. Ca să nu existe ”discuții”, vom posta la final suma totală adunată, precum și dovada plății sumei (convertite în oiro sau usd, vedem noi) către cei de la Cockatrice. Cred că un screen-shot sau ceva de genul va fi de ajuns, dar vom vedea.

Eu am zis că voi dona sigur ceva bani, așa că cine se mai bagă este FOARTE binevenit!

Cu știmă,

Rareș