Topic: Vand/Schimb o mare parte din cartile pe care le am
Salut,
M-am incapatanat sa cred ca in standard ai o sansa chiar daca nu bagi sute de dolari intr-un deck insa mi-am revenit (mai ales dupa rezultatele din "game day"). Si chiar daca poti face un RDW ceva mai "ieftin" decat alte pachete, e plictisitor sa joci neincetat aceleasi carti; tot trebuie sa bagi bani in plus pentru diversitate (plus la "rotatii").
In orice caz, am renuntat la standard. O buna parte din carti sunt acum la Mihai. Ce mi-a ramas, poate fi vazut aici: http://deckbox.org/sets/263121?s=j&o=d (sortare dupa pret). Daca va intereseaza ceva, pot vinde la un pret bun (in zona celor mai ieftine variante similare pe care le gasim pe magiccardmarket) sau pot schimba pe carti rare/mitice (poate si necomune) evaluate la maxim 20-25 centi/bucata (preferabil mai ieftine).
De dat dau orice costa mai mult de 20-25 centi/bucata sau ce e neinteresant intr-un draft, iar de primit la schimb ma intereseaza rare/mitice (eventual necomune foarte bune) din modern, conditia este sa fie bombe in dafturi - deci fara "search the city" sau "conjured currency" .
Astept cam o saptamana sa vedem ce carti vreti sa ramana in comunitate si sa va scap de cateva rare nejucabile, dupa care listez cartile ramase pe magiccardmarket (o mica parte sunt deja listate).
Sebastian
Last edited by Oneself (2013-02-27 11:54:58)