Re: GameFlux EDH Banned list propuneri
Dunno, si eu m-am saturat sa vad meciuri gatate in exsanguinate-uri, dar inca nu zic sa fie banata cartea pe simplul motiv ca nu am jucat suficient. Si intr-adevar, orice deck trebuie sa aiba modalitati de revenire de la orice... cat am jucat mono-blue am plans dupa life gain .
Also, da, damage e ok (mai ales care nu-i scalat la numarul de jucatori), life gain e ok (nu schimba masa in nici un fel), sa omori jucatori in timp ce te plasezi intr-o pozitie dominanta risca sa fie prea mult. Whatever, mai jucam si vedem .
Carti gen Knowledge Pool sau Eye of the Storm care complica si lungesc meciul inutil fara a da beneficii clare eu zic ca pot fi lasate. Majoritatea is proaste prin faptul ca profita intai oponentii de ele si o sa inceteze lumea sa le joace fara sa fie banned. Also, eu o sa dau in absolut oricine pune Knowledge Pool sau cev asemanator pe masa
Cat despre color hate aberant, ffs, hai sa nu jucam Deathgrip si Lifeforce si Boil si Acid Rain si Flashfires si ce-o mai fi de genul, is unfun si chiar vrem sa facem monocolor asa de greu de jucat?