L-am luat si l-am jucat aproape tot.
E imbunatatit fata de editia precedenta, dar are si minusuri mari.
De exemplu daca vreau sa joc un artefact cu 2 manna si am 2 manna blue si 3 negre, va juca 1 blue si 1 negru, desi eu am in mina un counterspell care cere 2 manna blue. Astfel ma opreste sa il joc daca e nevoie.
Ar trebui sa pot casta ce mana vreau, nu ce el vrea.
Imi place ca are formatul Archenemy. Nu stiam exact cum se joaca, acum o sa il putem juca la club.
Nu am inteles care e diferenta intre prima campaign si revenge, ca tot cam aceleasi deckuri vin, nu e mai tare sau nu pare.
By default nu ai prioritatea setata, trebuie ssa cauti prin setari la advanced, asa de multe ori am pierdut ca merge pe timp si am uitat sa opresc timpul.
Daca am luat bataie in prima tura, el si a doua tura incepe el, nu e ca te intreaba cine incepe.
Nu se da cu zarurile cine incepe.
As prefera ca la campaign sa fie 2 din 3 si nu un singur meci sa fie decisiv.
Redeem code, m-am luptat cu ei ca sa primesc voucher, ca nu mergea la ei pe site, in final am reusit, scot cartea in Budapesta :-) (nu eu, un amic si m-il trimite).
O chestie urata rau de tot. Castigi carti (unlock) si el le baga in deck. Pina m-am prins aveam 65 de carti in deck, nu le dadea afara by default pe cele slabe sau sa ma avertizeze, ALO, ai carti multe, manna base will be screw up.
Cam asta am la prima vedere :-)
PS: Una tare de tot :-)
KARN
Tura 1 (el incepe). Island. Mox Sapphire x 2. Tinker care aduce Darksteel Colossus
come on .....
Last edited by lvalics (2011-06-22 06:31:01)