Re: Innistrad - set nou
abia astept deckurile noi :X suna mult mai interesant cu atatea "features" poate ma bag si eu la un fatpack daca mai vad multe carti de astea )
You are not logged in. Please login or register.
abia astept deckurile noi :X suna mult mai interesant cu atatea "features" poate ma bag si eu la un fatpack daca mai vad multe carti de astea )
Din pacate precomenzile pentru Fat-uri s-au facut deja. Oricum, daca o sa te intereseze un Fat poti sa iei de la prietenii nostri de la Mures (www.lelegames.ro)
si jizas cati tokeni poate pune cagebreakers.
Dublat!
Parallel Lives 3g
Enchantment (R)
If an effect would put one or more tokens onto the battlefield under your control, it puts twice that many tokens onto the battlefield instead.
Illus. Steve Prescott
199/264
Mno da-i pace......si asta-i de umplutura
Di ce? Doubling Season ii decent, si asta ii mai ieftin...
Also, un land awesome:
tap:1 mana colorless
3 colorless 1 rosu 1 negru : 2 damage la target player
Last edited by Trickster (2011-09-14 05:29:13)
Bine,ziceam si eu ca-i o aberatie ,e tare...anyway
Witchbane Orb 4
Artifact R
When Witchbane Orb enters the battlefield, destroy all Curses attached to you. You have hexproof.
RDW is going down ?!
Apoi daca rdw nu poate juca artifact removal... Oricum, la ce carti apar si pe negru, poate toata lumea o sa joace b/r mai nou...
Totusi zic ca e un artifact bunicel....la cum era si enchentmentul ala in Alara...mai tragi de timp si il faci sa se concentreze stric pe artifact.....si da B/R vamps are comming,mai ales si cu landul ala,2 damage la 6 mana.....it's funny
La 5 mana, la 5 mana
Is probleme cu Witchbane Orb fata deleyline of sanctity, care oricum n-o distrus rdw: intra mai incet de multe ori si ii mult mai usor de distrus pentru rosu... asa ca m-as mira ca deck-urile care o sa aiba nevoie de carti anti-rosu o sa se foloseasca de cartea asta. Mult mai mari sanse ca timely reinforcements sa fie moartea rdw in standardul nou.
Da,ai dreptate cu timely,e mai avantajos....dar in legatura cu landu...trebuie 5 mana sa activezi + landu in sine tapat=6 landuri tapate pt 2 damage
Last edited by ciobiti (2011-09-14 05:49:53)
ca bine zici Oricum, eu zic ca merita 2 in orice deck care produce rosu si negru... late game, de bine de rau, iti poate castiga meciul, sau da ceva de facut cand te temi de countere. Om vedea
ca bine zici Oricum, eu zic ca merita 2 in orice deck care produce rosu si negru... late game, de bine de rau, iti poate castiga meciul, sau da ceva de facut cand te temi de countere. Om vedea
Bineinteles ca merita,nici eu nu ma gandeam altfel....aia 2 damage pe care ii tot poti activa pot face diferenta,mai ales in deck agresiv
Last edited by ciobiti (2011-09-14 08:14:17)
Eu zic ca da...dar mai asteapta si alte raspunsuri
Chiar o intrebare. Functioneaza faza cu Geist si sundial of infinite sa ramana tokenul pe masa?
da... pt o tura
511. End of Combat Step
511.1. First, all “at end of combat” abilities trigger and go on the stack. (See rule 603, “Handling
Triggered Abilities.”)
Tu o sa sari peste acest step in tura ta... dar va veni si tura adversarului.
Daaar...exilatul face parte din abilitate, nu e constanta. Deci teoretic e triggeruita numai atunci cand ataca, si e valabila numai tura aia, nu?
Se poate pastra forever daca se activeaza sundial cu delayed trigger-ul de la Geist pe stack (ala de exile). Daca se activeaza sundial inainte de asta, trigger-ul va avea loc la urmatorul end of combat phase.
Last edited by Trickster (2011-09-14 14:04:27)
Silence of Stone 1w
Enchantment (R)
Artifact abilities cannot be activated.
Illus. Wayne England
36/264
Breathless Horde
"this comes into play with +1/+1 counters equal to the number of other zombies you control plus the number of zombie cards in your graveyard"
"If damage is going to be dealt to this, prevent that damage and remove a +1/+1 counter from it"
Faine carti, prima probabil o sa fie in jumate sideboard-urile, a doua ii clar cu ce merge
Last edited by lvalics (2011-09-15 05:12:26)
Ai uitat fix cartea mai interesanta:
brusc zombie tribal pare mai promitator...
Aș vrea să știu un singur lucru: de unde mama dreacu' știe un ghoulcaller de ”beauty pageant”?!?! Probabil e un fan Toddlers and Tiarras...
Toddlers and Tiaras si'asa e pentru pervs and sickos
De'abia astept sa joc Nevermore pe EDH