Topic: [Event] Standard săpt viitoare

Dragi tovarăși și pretini,

pe motiv că am dori să stimulăm participarea în număr cât mai mare la MSE-uri, iar rotația tomnatică este debusolantă pentru toată lumea, ne-am gândit să organizăm săpt viitoare un Budget Standard Week.

Asta înseamnă că vom avea și un FNM pentru testing și un MSE cu premii (sperăm noi, cât mai mari) de Standard Constructed cu limită de 60$ (inclusiv sideboard). Dacă vi se pare această valoare prea restrictivă și doriți să o facem mai mare, vă rog să vă exprimați prin vot. Personal mi se pare bună pentru că nu-ți permite includerea a cărți cu valoare mai mare de 6-7 dolari bucata pentru a avea un deck echilibrat. Totodată, oricine poate să vină cu un deck competitiv în această limită de 60 dolari, fără nici un fel de probleme. Votul va fi deschis 4 zile, după care fiecare poate purcede la deckbuilding (YAY!!!).

Valoarea aceasta este calculată, după cum știți deja, pe deckbox după prețul mediu și nu trebuie depășită în nici un caz cu mai mult de 0,99 cenți. La FNM o să ne bazăm pe corectitudinea fiecăruia, iar la MSE vor trebui date linkuri la deck-uri pentru verificare.

Desigur, variații de preț există întotdeauna și nu o să fim absurzi în cazul în care, de pe o zi pe alta, sar prețurile și nu vă mai încadrați. Asemenea salturi, însă, sunt relativ rare și se întâmplă lunea-marțea, după ce se contabilizează eventualele mari evenimente din weekend și lumea începe să cumpere single-uri din cărțile care au avut performanțe deosebite. Deci n-ar trebui să fie probleme joi și sâmbătă la evenimentele noastre.

Vom schimba și pe deckbox eventurile de săpt viitoare astfel încât să vă puteți înscrie și sperăm să avem o participare cât mai numeroasă, mai ales la MSE. Repet: mai mulți oameni la MSE => premii mai mari => potențial mai multe cărți valoroase în comunitate => happiness and fun! (și asta e valabil pentru TOATE MSE-urile). Toată lumea are de câștigat, nu doar cei care se clasează pe locurile fruntașe!

Motive gen ”n-am chef să-mi bat capul cu deckbuilding-ul” vor fi (de fapt sunt deja) privite cu ochi dezaprobatori și cine lipsește ar fi bine să pregătească ceva motiv întemeiat pe când voi da ochii (mai înainte menționați ca dezaprobatori) cu el/ea!

Fără alte adaosuri, pe cai că se filmează!

Cu stimă,
Rareșul

Re: [Event] Standard săpt viitoare

No salut!

Vreau să vă rog pe cei care ați ocupat ieri seara locurile 1-3 să dați linkuri la deckuri aici.

Al meu este: http://deckbox.org/sets/90488

Pentru cei care nu au putut (sau vrut) să ajungă la event, ați ratat următoarele:

1. meci în care Benczi stătea frumușel la 9 poison, 1 carte în mână (nesemnificativă), 3 creaturi pe masă (Skinrender, 2 Phyrexian Crusader, unul echipat cu Lashwrithe) iar Alexandra tot la 9 poison, fără cărți în mână, fără chestii pe masă. Benczi tocmai atacase cu cei 2 Crusaderi, Alexandra l-o blocat pe cel echipat cu Lashwrithe ca să nu moară și s-a dus și ea la 9 poison. Noi eram toți: ”gata, e clar, tura următoare e gata că nu are cum să pună 2 blockeri, și și dacă pune, poate Benczi trage removal și oricum e o chestiune de timp cu cei doi Crusaderi. Clar!”. Alexandra trage carte, zâmbește, tapează 5 mana și pune Putrefax. Meeeeci!

2. în ultima rundă eu am tras doar creaturi și Adrian doar removal. La final aveam amândoi graveyard de aprox 15-16 cărți.

3. Skinshifter e o carte tare, păcat că nu-și are locul în Standardul actual

4. a fost un metagame super variat, cu Tempered Steel, cu Red Metalcraft, cu Stalker Control, cu Blue Titan Control, cu RDW, cu MB Zombies, cu BR Vampires, cu WB Rogue, cu UG Infect. Per total, n-a fost nici un deck ca și celălalt.

Ne așteptăm la aceeași varietate de deckuri mâine, la MSE!

Vă reamintesc că pentru mâine va trebui să-mi arătați (pe deckbox) că deckul se încadrează în limita de 60 dolari. Asta doar mâine dimineață, înainte de începerea evenimentului. Se vor da și deckcheck-uri în limita posibilităților de timp.

Vă așteptăm cu drag!

Rareșul

l-ai ascuns, nemernicule tongue am eu 8 carti pentru tine in caz ca ne duelam din nou maine!!

nightride wrote:

l-ai ascuns, nemernicule tongue am eu 8 carti pentru tine in caz ca ne duelam din nou maine!!

Nu l-am ascuns, se află la eventuri acolo. Dar da, linkul nu mai e valabil tongue . Modific! Link: http://deckbox.org/sets/91615

Last edited by Rarres (2011-10-14 11:40:55)

My deck: http://deckbox.org/sets/91787

Last edited by babyfreak (2011-10-14 18:19:29)