Topic: [Articole] Breaking the Card 2
Dragi camarazi,
Cu ocazia aparitiei noului set MtG, si anume Rise of the Eldrazi, m-am gandit sa fac inca un articol precum cel anterior. Vreau sa fac asta inainte sa iasa noul set, pentru ca sigur voi gasi ceva carte faina pe care s-o tratez in acesta, si dupa aceea voi uita deja de Zendikar si Worldwake.
Avand in vedere ca ultima carte abordata, Rumbling Aftershocks, a fost din Worldwake, am ales sa tratez o carte din Zendikar. Uitandu-ma prin cate carti ar fi interesante, am ajuns la 2, si vreau ca voi sa ma ajutati sa alg pe care dintre acestea s-o discut in urmatorul articol.
Ca sa va improspatez memoria, cartea aleasa va fi folosita pentru crearea unui deck, urmarind criterile:
- elementul principal al deck-ului este o carte care nu este prea jucată (neapărat 4 exemplare)
- deck-ul trebuie să fie distractiv de jucat, dar în acelaşi timp să facă faţă într-un mediu Casual
- să avem un budget deck, uşor accesibil din punct de vedere financiar, fără multe investiţii
Cartile nominalizate sunt Beastmaster Ascension si Eternity Vessel. Votul se inchide dupa FNM-ul de saptamana viitoare.