Re: Carti imprumut :)
As avea nevoie de 3 x Whipflare, si 3 x Tezzeret's Gambit pe sambata:D MERSIII:D
3 x Tezzeret's Gambit cineva?:(
You are not logged in. Please login or register.
As avea nevoie de 3 x Whipflare, si 3 x Tezzeret's Gambit pe sambata:D MERSIII:D
3 x Tezzeret's Gambit cineva?:(
cine ma poate ajuta pe maine cu:
2x Invisible Stalker
2x Mirran Crusader
4x Oblivion Ring
4x Glacial Fortress
thanks!
cine ma poate ajuta pe maine cu:
2x Invisible Stalker
2x Mirran Crusader
4x Oblivion Ring
4x Glacial Fortress
thanks!
Teoretic le am eu pe toate, practic Crusaderu, Oblivionu și Fortresu mi-s la Cristi. Te anunț dacă le recuperez în timp util și ți le aduc. Altfel, dacă vrei, deckul de Tempered e disponibil.
Imi pare rau ca vin cu asta asa de tarziu. Dar am nevoie de cartile imprumutate sambata trecuta.
Imi pare rau ca vin cu asta asa de tarziu. Dar am nevoie de cartile imprumutate sambata trecuta.
you talking to me?
Silviu wrote:Imi pare rau ca vin cu asta asa de tarziu. Dar am nevoie de cartile imprumutate sambata trecuta.
you talking to me?
Well. yes. actually. BTW pot aduce azi Glacial Fortess si cred ca am si Invisible Stalker
Last edited by Silviu (2011-11-17 08:39:05)
apropo de azi... nu v-ati mai razgandit din cei cu "?" http://deckbox.org/communities/gameflux/events/545
daca suntem numai 4 oameni nu se tine evenimentul.
stiu ca e tarziu.. in caz ca e cineva pe aici, puteti sa ma imprumutati pe maine cu land-uri duale {R} {U} {B} in orice combinatie, oricate aveti de imprumutat...
ca sa nu va mai plictisesc cu vampirii mei lenesi, as juca maine niste zombilai cel putin la fel de lenesi. adica daca-s plictisiti poate nici nu se ridica din mormant...
stiu ca e tarziu.. in caz ca e cineva pe aici, puteti sa ma imprumutati pe maine cu land-uri duale {R} {U} {B} in orice combinatie, oricate aveti de imprumutat...
ca sa nu va mai plictisesc cu vampirii mei lenesi, as juca maine niste zombilai cel putin la fel de lenesi. adica daca-s plictisiti poate nici nu se ridica din mormant...
Da, pot. Am 4 dragonskull, 4 Blackcleave, 2 Sulfur. Le aduc.
Imi poate imprumuta cineva un Primeval Titan pt. edh?
Last edited by benczi (2011-11-21 20:36:05)
Eu as avea neoie de Inkmoth Nexus pentru POTY,daca are cineva imprumut....cat mai multe.desigur
Din păcate sunt nevoit să cer returnarea următoarelor cărți de la următorii oameni:
1. de la Benczi 1 Wurmcoil Engine
2. de la Daniel Seica 2 Darkslick Shores și 2 Dissipate
3. de la Gyula 4 Surgical Extraction
4. de la Silviu 1 Mirran Crusader, 1 Grave Titan, 1 Forbidden Alchemy, 1 Nephalia Drownyard și 2 Oblivion Ring
Vă rog să mi le returnați cel târziu sâmbătă după MSE. Vă mulțumesc!
Pentru cei care vin sambata ... as avea si eu nevoie de cartile pe care le am date ...
Are cineva sa imi aduca sambata
3x Rootbound Crag
2x Mayor of Avabruck
1x Daybreak Ranger
4x Copperline Gorge
As avea nevoie de Quarter - Flo , Garruk, Harborul - care e la silviu - midnight hauntingu, avacyn pilgrim x 2 si purify the grave, - Tudor - in afara de garruk restul poti sa mi le dai dupa mse , si de cele 2 volleyuri - Rares
Last edited by dunkelgraf (2011-12-01 11:51:56)
Are cineva sa imi aduca sambata
3x Rootbound Crag
2x Mayor of Avabruck
1x Daybreak Ranger
4x Copperline GorgeAs avea nevoie de Quarter - Flo , Garruk, Harborul - care e la silviu - midnight hauntingu, avacyn pilgrim x 2 si purify the grave, - Tudor - in afara de garruk restul poti sa mi le dai dupa mse , si de cele 2 volleyuri - Rares
Rootbound Crag și Daybreak Ranger îți aduc eu (pe lângă cele 2 volee).
Imi poate aduce cineva 4x Whispering Specter si 4x Glacial Fortress?
Last edited by benczi (2011-12-01 16:17:05)
da.
Benczi, poti sa aduci te rog Gavony Township care a ramas la tine dupa EDH?
@ Dunkelgraf: iti aduc sambata toate cartile. Se poate sa joc Garrukul la Poty ? (sambata il aduc si iti aduc si un Daybreak Ranger si 2 Mayori )
Ov course ... imi trebe sambata sa il joc si pe urma ti.l dau
dunkelgraf wrote:Are cineva sa imi aduca sambata
3x Rootbound Crag
2x Mayor of Avabruck
1x Daybreak Ranger
4x Copperline GorgeAs avea nevoie de Quarter - Flo , Garruk, Harborul - care e la silviu - midnight hauntingu, avacyn pilgrim x 2 si purify the grave, - Tudor - in afara de garruk restul poti sa mi le dai dupa mse , si de cele 2 volleyuri - Rares
Rootbound Crag și Daybreak Ranger îți aduc eu (pe lângă cele 2 volee).
Sarumana ... poti sa aduci si bloodcrazed de la sergiu? siii :S deck.ul de otel forjat in caz ca nu fabricam unul cum trebe pentru sambata
Sarumana ... poti sa aduci si bloodcrazed de la sergiu? siii :S deck.ul de otel forjat in caz ca nu fabricam unul cum trebe pentru sambata
Normal că se poate.
Imi poate aduce cineva 4x Whispering Specter?
Am doi la Gyula cred, dacă vorbeşti cu el.
Pentru cei care vin sambata ... as avea si eu nevoie de cartile pe care le am date ...
Eu sunt o naspeta si nu-s in oras, deci nu pot sa-ti dau campionul inapoi. Scuze
dunkelgraf wrote:Pentru cei care vin sambata ... as avea si eu nevoie de cartile pe care le am date ...
Eu sunt o naspeta si nu-s in oras, deci nu pot sa-ti dau campionul inapoi. Scuze
Nu e bai Ioana ... si fiendhunteru