Topic: New PC.. need help
Buna...
Aproape imi e rusine sa creez acest topic....dar doar aproape
Am de gand sa cumpar un calculator (desktop, doar unitate centrala) pt gaming.....problema mea este ca nu stiu eu foarte multe ce si cum ar trebui sa fie... ce este acum pe piata.. care este cea mai buna oferta calitate/pret...si o sa apelez la membrii comunitatii care probabil stiu mai mult decat mine in acest domeniu.
Ce ma intereseaza:
- oferte bune calitate/performanata/pret ...."si normal ziceti"...intr-adevar... dar ma intereaza pt fiecare component ce se merita...daca este cazul sunt disponibil sa platesc un pic mai mult pt anumite lucruri, iar daca nu este cazul, sa nu cumpar ceva cu X milioane mai mult doar sa fie cu 1% mai bun decat ceva ce imi recomandati..
- posibilitate de a dezvolta un viitor (mai multi rami, placa video crossfire, nou processor, etc etc)
- lucruri importante pt gaming (gen cat de important sunt biti din placa video fata de cati ram are, sa fie GTS in loc de GT sau mai stiu eu ce)
- bugetul este in jur de 2.000 ron (more or less)
- preferabil as dori sa poti sa rulez jocurile noi la detaliu mare
- siteuri de specialitate, comparatii, teste etc (gen http://www.videocardbenchmark.net/ )
- de unde recomdantati sa cumpar/reduceri (fara black friday pls ) (gen emag, intend, eta2u, oncos )
si normal, opinii pareri etc (preferabil fara pareri biased gen GeeForce 4 ever)
Multumesc anticipat
ps la fel rog pe cei care doresc sa posteze ei ce sistem au, cat de multumiti sunt de acel sistem si optional, cat ar costa sistemul ( incat posturile sunt pt a ma ghida la cumparaturi va rog sa nu postati sisteme vechi gen "pentium3..dar sunt foarte multumit" )