Re: CUTIA MILEI
CM Legacy e empty. Ce s-a intamplat? As dori sa arunc o privire prin ea.
E empty pt că e la mine și nu am avut timp să o pun sus pe deckbox. O să rezolv acest lucru săptămâna asta, cel mai probabil joi.
M13 adaugat la cutia milei pentru core sets. enjoy, si imi cer scuze de intarziere!
M13 adaugat la cutia milei pentru core sets. enjoy, si imi cer scuze de intarziere!
Important e să fie. Mersi, Adi!
Câte kile au cutiile milei? *awkward curiosity*
Sevus, recent am descoperit comunitatea asta Magic din Cluj (am si incercat sa dratez astazi ), si vroiam sa stiu: ce e aceasta cutie milei?
Salutare si bine ai venit in comunitate!
Cutia milei este compusa din donatii ale tuturor membrilor comunitatii. In principiu sunt comune si necomune din toate seturile incepand cu Zendikar (2009) si pana in prezent. Asta nu inseamna ca vei gasi usor orice comuna sau necomuna printata intre timp. Sugestia mea este sa iei legatura cu liviu si sa vezi ce are. Cred ca sunt cat de cat sortate.
Intentia noastra a fost sa ajutam novicii in ale MTG-ului prin oferirea de carti gratuite in perioada de familiarizare cu jocul si de ce nu, sa scapam si noi de surplusul de carti care otherwise ar fi ajuns la gunoi
Last edited by TudorGrigoroaia (2014-08-09 13:58:16)
Multumesc, si daca, locuind in Franta, o sa fac parte din comunitate doar vara !
Ce fain; si asa pot si eu sa fac o donatie si sa nu tin toate cartile mele dupa draft
Te așteptăm cu real interes la următorul draft! Donațiile sunt întotdeauna apreciate, însă nu trebuie să te simți obligat. Ai o singură obligație, de fapt: să te simți bine la mini-evenimentele ținute!
TudorGrigoroaia wrote:Sugestia mea este sa iei legatura cu liviu si sa vezi ce are. Cred ca sunt cat de cat sortate.
Cum fac asta :s?...
Pai fie ii lasi un mesaj pe deckbox @ Liviu dobre, fie o sa iti scrie el in curand. Din cate stiu a citit deja postarea ta si nu cred ca nu ti-ar raspunde daca ai scrie ce te intereseaza (carti, cantitate, etc).
Va invit mâine, miercuri 10 februarie intre, sa zicem 16.00 si 18.00 la shop sa aranjam cartile pe seturi si culori. Pune magazinul la dispoziție cutii de arhivare insa nu pot sa fac singur sortarea, sunt foarte multe carti. Acesta este si motivul pt care va summonez, nu mai avem loc, daca nu le aranjam! :-)
Last edited by paka (2016-02-09 19:22:28)
Va invit mâine, miercuri 10 februarie intre, sa zicem 16.00 si 18.00 la shop sa aranjam cartile pe seturi si culori. Pune magazinul la dispoziție cutii de arhivare insa nu pot sa fac singur sortarea, sunt foarte multe carti. Acesta este si motivul pt care va summonez, nu mai avem loc, daca nu le aranjam! :-)
Daca nu ar fi maine as fi putut, eu pot sta sambata dupa game day si facem
paka wrote:Va invit mâine, miercuri 10 februarie intre, sa zicem 16.00 si 18.00 la shop sa aranjam cartile pe seturi si culori. Pune magazinul la dispoziție cutii de arhivare insa nu pot sa fac singur sortarea, sunt foarte multe carti. Acesta este si motivul pt care va summonez, nu mai avem loc, daca nu le aranjam! :-)
Daca nu ar fi maine as fi putut, eu pot sta sambata dupa game day si facem
Pai noah cine poate sa vina maine si daca nu le terminam mai facem sambata.
Am reusit miercuri si duminica sa sortam cam jumatate din ce era, multumiri lui Alex si Tamas.
Cine mai poate veni va astept miercuri tot asa intre 16:00 si 18:00.
De asemenea cine are chef poate veni sa mai facem un deck de pauper, avem deja unul dar nu strica sa mai fie unul pentru incepatori. Cartile sunt aranjate pe seturi si pe culori deci va fi foarte usor sa gasim ce avem nevoie, puteti veni din timp sa va faceti si voi deck-urile de pauper pentru sambata.
Pot veni si eu maine, daca de la 5:00-5:15 nu ii prea tarziu. Stiu ca scrie 16:00-18:00 dar persupun ca ne intindem un pic mai mult decat atat