Salut!
Hai sa imi insir si eu parerile despre acest concurs:
Vreau sa incep cu faptul ca top-ul a fost dominat de 2 culori: Blue si White. Black mai putin. Verde/rosu deloc, which is sad.
Anyway, toate meciurile din top 8 au fost superbe, cu putine mulliganuri , cu aproape deloc mana screws si/sau floods, etc.
Tin sa mentionez ca aprox. toate meciurile au fost cu scor 3-2, si cred ca doar Rares a pierdut cu 3-1 => Au fost meciuri foarte balansate.
Thoughts on UB vs Solar Flare, or any other control: Nephalia is stupid (good). E stupid cat de eficienta e cartea aia.
In this matchup you either win by having it, or lose by opponent having it. Ture in care tot ce s-a auzit la masa au fost "counter" , "snapcaster counter" si "mill de trei, baga!" . O singura greseala te consta meciu, dupa cum a fost cazul meu cu spellbombul , eram stresat si emotionat ca era deja scorul de 2-2, si nu am observat ca am spellbomb pe masa de n ture ci aveam impresia ca e un ratchet bomb, si PAC am mancat un snapcaster in doomblade pe Consecrated Sphinx, ceea ce mi-a pierdut meciul. Dar e ok, ocnsider ca am fost on equal grounds, si doar greselile majore mai au vreun cuvant de spus.
solar flare vs Solar Flare : cine are surgical extraction si spellbombs castiga. GG
Note to self: Add surgicals to sideboard, those things hurt like hell. Also, Jace, memory adept.
Overall a fost chiar ok, castigatorul a meritat din plin (Good job Daniel , dar tot o sa te belesc la League of Legends), iar castigurile au fost , sincer sa fiu, slabe. Nimic fain in boostere, dar ce sa-i faci.
See you next year!