Topic: Performanțe notabile - felicitări!

Dragilor,

m-am bucurat nespus să aflu că dl. Cosmin a mers 9-0 la GP Metz și vroiam să îl felicit prin această cale. Din câte am reușit să îmi dau seama, este primul român care a reușit această performanță în ultimii 10 ani (dar, VĂ ROG, contrazice-ți-mă cu un alt exemplu dacă el există, eu unul nu am reușit să găsesc). Este o performanță notabilă și am regretul că nu am reușit să fiu și eu alături de Cosmin în acea zi. Felicitări încă o dată!

Aceasta a fost și motivația pentru care am decis să deschid acest thread: ca platformă de promovare pentru rezultate notabile ale românilor din orice oraș (sau altă țară), performanțe obținute la competiții internaționale de orice fel în domeniul Magic the Gathering. În consecință, dacă aflați de ceva similar, vă rog să împărtășiți.

Mulțam.

Rareșul

Re: Performanțe notabile - felicitări!

Congrats Cosmin.

Re: Performanțe notabile - felicitări!

Dragilor,

sfârșitul trecut de săptămână a fost GP Liverpool - Limited. Prietenul nostru dl. Benczi a mers X-4 și s-a clasat în top 64 cu 33 puncte. That is a hell of a lot of points for a GP weekend, so yeah, my congratulations on his success! Așteptăm o clasare într-un top8!

Pace vouă!

R-ul