Re: [DKA] Dark Ascension - set 2 of Innistrad block
<3 i need some of those NAO!
You are not logged in. Please login or register.
<3 i need some of those NAO!
Interesant cum vampirii apara pe Humans
pai sorin isi apara recolta
Moderator edit: Nu mai era necesar comentariul asa ca l-am sters
Da, BW Tokens pare sa fie o idee interesanta. Sunt curios cum o sa iasa, desi la inceput o sa fie dominat formatul de RG Werewolves si BG Vampires, cum se intampla de fiecare data, deck-urile aggro ies la suprafata in primele cateva saptamani.
mda.. si sorin o sa fie un VIP pt deck-ul de BW tokens. sunt curios cum o sa se descurce controlul in noul meta
mda.. si sorin o sa fie un VIP pt deck-ul de BW tokens. sunt curios cum o sa se descurce controlul in noul meta
One word - Celestial Purge!
And another one - Marrow Shards!
celestial, da, o sa fie jucat din nou..
Marrow Shards insa nu stiu daca e destul
oricum, astept sa vad ce carti mai apar
Io dintotdeauna am jucat Purge, except când jucam elfi. Dar şi pe-atunci mi-era dor de el
tura noua
Target player discards two cards
Morbid - If a creature died this turn, target player reveals his hand, you choose 2 cards, the player discards those cards
Când mă uit la DESCUBRIMIENTO HORRIPILANTE (that is so bad-ass!) mă gândesc că yeah, this set is all about tits and blood in terms of artwork. Și e cam aiurea, sincer. Arată bine artwork-urile, I honestly don't mind the blood and gore, but tits belong somewhere else. If I want tits, I have zi internet.
I lold @ Lost in the Woods. Efectiv te pierzi într-o pădure = ))
Last edited by Vlad (2012-01-19 08:30:57)
da )
As vrea sa o vad jucata in edh de ceva deck monoG.
Card requested 4 Mr. Prunas, ... Challenge accepted!
.
.
.
umm.. asta ar putea insemna ceva pentru infect
http://www.magicspoiler.com/mtg-spoiler -savagery/
Last edited by nightride (2012-01-19 11:00:28)
So here's the question: let's say you have 2xMountain and 1xSwamp in play, 3'rd turn, u'r turn. U have in hand:
and
. Which do you play?
the captain cuz it gets more value out of all my vamps on the table. turn 3 sa dai cu un 2/2 stromkirk si inca mai astept un 2drop vamp bun si sa aive amandoi first strike.. cred ca e destul de multa presiune
umm.. asta ar putea insemna ceva pentru infect
HOOLY SHIT ... ... i want this card
si pentru cine nu urmareste mtgsalvation
OMG TRAGIC SLIP HAHAHAHAHAHAHAHA
Last edited by nightride (2012-01-19 11:13:06)
Runbinder ala este genial
So here's the question: let's say you have 2xMountain and 1xSwamp in play, 3'rd turn, u'r turn. U have in hand:
and
. Which do you play?
In magic totul DEPINDE...dar daca e sa luam cazul in care nimeni nu are nimic atunci eu asa as face
jucat atac
tura 3 blademaster - cu nimic 0 damage
tura 4 captain - blademaster 2+3 = 5 damage
tura 5 nimic - cu ambele 2 + 4 +5 = 11 damage
total 16 damage si in tura 5 ai un blademaster de 4/4 (inainte de atac) in caz ca adversarul a jucat ceva
daca faci invers (cum ai zis tu)
tura 3 captain - cu nimic 0 damage
tura 4 blademaster - captain 2 damage
tura 5 nimic - cu ambele 2 + 2 +3 = 7 damage
total 9 damage, dar iti salveaza pe blademaster contra un gut shot
nightride wrote:So here's the question: let's say you have 2xMountain and 1xSwamp in play, 3'rd turn, u'r turn. U have in hand:
and
. Which do you play?In magic totul DEPINDE...dar daca e sa luam cazul in care nimeni nu are nimic atunci eu asa as face
jucat atac
tura 3 blademaster - cu nimic 0 damage
tura 4 captain - blademaster 2+3 = 5 damage
tura 5 nimic - cu ambele 2 + 4 +5 = 11 damage
total 16 damage si in tura 5 ai un blademaster de 4/4 (inainte de atac) in caz ca adversarul a jucat cevadaca faci invers (cum ai zis tu)
tura 3 captain - cu nimic 0 damage
tura 4 blademaster - captain 2 damage
tura 5 nimic - cu ambele 2 + 2 +3 = 7 damage
total 9 damage, dar iti salveaza pe blademaster contra un gut shot
atat ca blademasteru ataca in tura 4 prima data, ceea ce-l face foarte sensibil la orice removal/control/block deci isi face treaba doar daca masa e goala sau ai ceva trick in mana. intr-un deck dedicat lui deja e alta mancare de peste eu asa il vad. Nightbird's Clutches merge perfect aici.
Last edited by nightride (2012-01-19 12:31:37)
cum am zis.. in Magic (si nu numai) totul este circumstantial
cum am zis.. in Magic (si nu numai) totul este circumstantial
Words of Wisdom right there
Last edited by dunkelgraf (2012-01-20 07:07:19)
de ar costa mai putin ar merge fain in ceva deck de combo