singerete wrote:Pentru cei care nu acceseaza pagina Magic the Gathering Romania (de pe Facebook)!
Colegii nostri de Magic din Serbia (mai exact NoviSad) tin pe data de 3-4 Martie 2012 un event international de Magic (Limited si Constructed).
Mai multe informatii gasiti aici!
Daca exista oameni interesati de o excursie, shout
Inside hint: Asigurati-va ca sunt si judgi non-SRB, si cititi bine competitive rules.
SI daca mergeti si vreodata chemati un judge, daca se poate cereti sa vina un judge care nu vorbeste SRB. Si invatati cuvinte sarbesti despre magic (ca sa combateti outside assistance).
Eu am avut neplacerea sa fie chemat un judge care era aceeasi nationalitate cu un oponent (la GP Bochum)si eventual prieten si daca nu as fi stiut limba si cuvinte specifice as fi fost un pic fraierit....tipul a spus alte chestii decat reale.
Acelasi lucru mi s-a intamplat si la Praga, dar am chemat supervisorul lui (lvl3) care imi e prieten si s-a rezolvat (da, nu cunosc ceha)....deci nu va lasati pacaliti.
Daca aveti dubii, aveti dreptul de a face apel la rulingul dat de un FJ (floor judge), numai dupa ce s-a pronuntat rulingul complet.
Diverse thoughts. MTG and anything that crosses my mind.
http://blog.scorpse.comDCI MTG Level 2 Judge