Re: [Discutii] Magic 2011 Core Set
Nevermind, reprintează și Elvish Archdruid. My day just got better
) eu citeam azi posturile si nu am inteles despre ce tot va certati ca am vazut deja ca este reprintat )
dar macar v-ati descarcat un pic
You are not logged in. Please login or register.
Nevermind, reprintează și Elvish Archdruid. My day just got better
) eu citeam azi posturile si nu am inteles despre ce tot va certati ca am vazut deja ca este reprintat )
dar macar v-ati descarcat un pic
ala negru e super tare. Parca ii si va pe aia din echipa de developare
"Ba.... lordu vampir are nevoie de vamp tokens, ca noah... 5 sa tapezi e cam mult. Ce facem?"
"Bagam la titan zombie tokens, cum ce facem???"
"Dar ce leg-"
"Taci ma! Zombie tokens!"
Da mah, se reprinteaza si Archdruid-ul, no la asta nu ma asteptam. Pai inseamna ca putem sa ne asteptam la cate 2 lorzi/culoare?
Imperious Perfect nu a fost confirmat de către Wizards. Eu zic că dacă reprintează Elvish Archdruid nu vor reprinta și Imperious Perfect, dar rămâne de văzut.
ala negru e super tare. Parca ii si va pe aia din echipa de developare
"Ba.... lordu vampir are nevoie de vamp tokens, ca noah... 5 sa tapezi e cam mult. Ce facem?"
"Bagam la titan zombie tokens, cum ce facem???"
"Dar ce leg-"
"Taci ma! Zombie tokens!"
) ce tare ai fost! ) "Taci mă! ZOMBIE TOKENS!"
Echipa de developare? I think you took that translation a little bit too much by the letter.
Laura, lasa naibii Elvish Archdruid si Imperious Perfect! Ai vazut Gaea's Revenge? E cea mai faina carte in verde care am vazut-o!!!
To burst your timmy bubble... n-are trample
To burst your timmy bubble... n-are trample
Trample-ul se va da cu noul Overrun, care in cazul de fata, nu va da +3/+3, ci va da +8/+8!
Ok, victorie pentru timmy De data asta
Imperious Perfect nu a fost confirmat de către Wizards. Eu zic că dacă reprintează Elvish Archdruid nu vor reprinta și Imperious Perfect, dar rămâne de văzut.
Da, ai dreptate, Imperious Perfect a disparut si din spoiler-ul celor de pe MTGSalvation. Desi mie mi-ar fi placut mai mult Imperious-ul decat Archdruid.
I FUCKING LOVE THE TITANS!!! I do! They are awesome and very flavourful! Limited is going to be great.
I FUCKING LOVE THE TITANS!!! I do! They are awesome and very flavourful! Limited is going to be great.
Ce au de a face titanii cu Limited? Șansele să prinzi vreun titan în sealed sau draft îs atât de mici încât nici nu are rost sa le iei în considerare
Ce au de a face titanii cu Limited? Șansele să prinzi vreun titan în sealed sau draft îs atât de mici încât nici nu are rost sa le iei în considerare
Nu-s de acord aici cu tine. Uite de exemplu câți Gideon au picat de când a ieșit RoE. Aceeași mărime a setului, Gideon e 1 carte, titanii sunt 5. Și ce-am ținut? 3 drafturi și s-au cumpărat foarte puține boostere separat. Statistic vorbind șansele sunt decente. Dacă era vorba de o singură carte care face nu-știu-ce, atunci da, era foarte improbabil. Așa, cu 5, șansele sunt ok. Și, când am zis că Limited va fi fain, nu mă refeream strict la faptul că există acești titani, ci la faptul că arată fain tot setul, cu reprinturi cu tot.
Deci da, daca-ti vine un titan o sa castigi limited-ul... daca-ti vine un baneslayer o sa castigi limited-ul si 50 de dolari Miticele astea...
Wow... ce frumos e ăsta... nicest Ooze ever, if one can say that
Wow... ce frumos e ăsta... nicest Ooze ever, if one can say that
No, that would be S.N.O.T. or Vile Bile. No, seriously, the coolest ooze is Consumptive Goo.
Da, super faina carte. Me want 4!!!
Stați la coadă
Sincer eu il prefer contra vengevine .
Astea ca astea, dar: reprint de nantuko shade, reprint de voltaic key. Setul meu preferat... nota 10 wizards, nota 10.
Eu nu prea inteleg de ce au pus dark tutelage si nu phyrexia arena
Interesant ca au pus leyline-urile, imi aduce aminte gabi de deckul de samurai care l-am facut cu el ))
Si in sfarsit o carte buna de negru, daca reprinteaza nantuko shade
Ca poate arena era prea tare? Las, ii bun si asta, dark confidant, enchantment version... jucabil.
Si ce deck de samurai, ca tu mi-ai scos leyline-ul din deck
Am jucat mult cu leyline in deck )
zici ca e prea tare, da sunt o gramada de carti porcoase puse in setul asta...gen mana leak?! )
Ii mana leak, nu counterspell... exact cum si asta ii dark tutelage, nu phyrexian arena Carti ok, nu carti broken