Re: Carti imprumut :)
e ok si 2
ce sa zic ... ... iti dau maine revoke exitence la schimb chiar daca sunt ale tale
You are not logged in. Please login or register.
e ok si 2
ce sa zic ... ... iti dau maine revoke exitence la schimb chiar daca sunt ale tale
e ok si 2
poti sa le tii daca nu ai de alea:)
Cine poate aduce maine un Blackcleave Cliffs si eventual si un Dragonskull Summit ?
Multumesc:)
Un Copperline Gorge pour moi? S'il vous plait? Ausecours? Merci!
LE: nu mai e nevoie, am făcut rost. Totodată, Tudorakis, și pentru tine am făcut rost de acele 2 landuri. HA!
Last edited by Rarres (2012-03-30 19:49:05)
stiu ca poate e cam tarziu..dar poate sa'mi imprumute cineva un gideon pe azi?
stiu ca poate e cam tarziu..dar poate sa'mi imprumute cineva un gideon pe azi?
Vorbește telefonic cu Flo sau Mihai, trec pe la ambii înainte de eveniment și poate te rezolvă vreunul dintre ei.
as vrea sa incerc wub wub pe joi, si as avea nevoie de cateva carti imprumut, daca ma puteti ajuta
2x Snapcaster Mage
2x Drogskol Captain
2x Drowned Catacomb sau Darkslick Shores
3x Lingering Souls
1x Moorland Haunt
daca are cineva de dat/trade-uit Drogskol Captain si Lingering Souls, lemme know
multumesc anticipat!
Pot sa-ti aduc eu tot din lista.
*hugs*
imi aduce careva un grimgrin, corpse-born pe deseara
Adi, să știi că nu am Lingering nici unul
nnnoooooooooo well, asta e... poate am o sansa si ajung azi niste carti din mures, daca nu, poate ma lasati cu proxy. daca nu, bag din pseudo incompletul sideboard si joc fara side
nightride wrote:nnnoooooooooo well, asta e... poate am o sansa si ajung azi niste carti din mures, daca nu, poate ma lasati cu proxy. daca nu, bag din pseudo incompletul sideboard si joc fara side
Ba uite ca am gasit la Daniel 2 Lingering-uri
perfect! ca si lui rares ii trebuie bring us ALL THE SOULS
@ADI: Vorbeste cu Silviu sa iti aduca. Mai avem cateva acasa.
LIES!!!
i somewhat don't like doing this...dar are cineva un deck de EDH in plus pt diseara?
il returnez fix dupa event..and i'll take care of it...
Last edited by Silviu (2012-04-11 08:38:24)
Ce culori ai vrea să fie? Am nişte generali... Ar fi Sen Triplets pe alb negru şi albastru. Pot să bag nişte chestii de albastru şi de negru, dar chestiile albi tari mi-s la Rafiq. Of course poţi aduce şi tu ce crezi că s-ar potrivi. De exemplu Schnellezaubereru' tău preferat )
Mai este şi The Mimeoplasm, Empress Galina, Sheoldred, Whispering One şi Anowon.
Ideea de bază e că ar trebui să ne vedem mai repede să ai timp să faci deckul.
Last edited by Vlad (2012-04-11 09:08:44)
Silviu / Tudor, puteti sa dati lui Sergiu Sword of war and peace si Thrun, the last troll, incat am de gand sa le vand. Multumesc (daca cineva e interesat sa cumpere, e bine venit )
A, şi în deckul de Mimeoplasm mai sunt deisgur şi ceilalţi doi generali GUB, Damia şi Vorosh.
Daca vreti va dau si deckul meu de WB
Ce culori ai vrea să fie? Am nişte generali... Ar fi Sen Triplets pe alb negru şi albastru. Pot să bag nişte chestii de albastru şi de negru, dar chestiile albi tari mi-s la Rafiq. Of course poţi aduce şi tu ce crezi că s-ar potrivi. De exemplu Schnellezaubereru' tău preferat )
Mai este şi The Mimeoplasm, Empress Galina, Sheoldred, Whispering One şi Anowon.
Ideea de bază e că ar trebui să ne vedem mai repede să ai timp să faci deckul.
problema mea momentan e ca nu am mai deloc carti pt EDH ca deja si-au facut altii 2 deckuri...:-? si da, Gyula...le aduc diseara:)
Păi nah, zi cum facem Pot aduce ce am eu sau îţi dă Ovidiu deckul lui de Teysa, Orzhov Scion