Cred ca cei de la wizards au fost destul de clari: 1 item A, 2 itemi B si 1 item C. Restul nu se vor pierde, vor putea fi date cu alte ocazii mai ales celor.care chiar au nevoie.de asa ceva( zaruri, tokeni, oversized - jucatori noi). Sa fim sinceri, majoritatea dintre noi avem destule zaruri D20....ce am fi facut cu 2 extra?
Nu cred ca premiile astea mici fac evenimentul. Cred ca experienta limited noua trebuie apreciata cel mai mult. De asemenea nici victoriile sau loss-urile nu fac un event cu toate ca tindem sa gandim asa. Avand in vedere ca de data asta a fost organizat de niste novici, consider ca a fost unul foarte ok.
De asemenea localul a fost mult mai bun decat in datile anterioare, lumina mai puternica si chelnerii foarte binevoitori.
Sper ca restul s-au simtit bine.
Ionut sigur s-a simtit bine cu un pool care avea Druid's repository, devine deflection, avacyn, sigarda, buna si misthollow griffin - 4 mitice si 3 rare din care a jucat 6 in deck si a castigat toate meciurile. Felicitari lui! Nu intotdeauna e usor sa castigi cand ai x bombe si nu stii cum sa faci un curve calumea sau carti.care sa tina.masa.pana vin ele - ionut a stiut, congrats! Este pana la urma un limited player de clasa 1 .
De asemenea felicitari lui Cristi Buse, Sandor Jr.(senyo), Alexandrei Anghel, Mircea Purdea si Dianei Tirnovan.
Cristi a jucat exceptional de.bine. Junior ca de obicei, nu a dezamagit si si-a aratat din nou gandirea analitica. Alexandra a aratat ca un.deck in 3 culori(non splash) poate face fata iar ultimii doi, desi aflati la primul lor sealed event, au ajuns in top8 pe locuri considerabile.
Una peste alta, felicitari tuturor. Le multumesc mult celor care m-au ajutat ( adi,alexandra,daniel bacea, vlad F si altii)
Tin sa va spun ca la Japan Play a fost o zi plina dar foarte buna pentru MTG. Am tinut.un mini turneu de 21 de jucatori, am oferit premii bune, am avut multi care au venit sa joace doar casual. Foarte multi s-au dovedit interesati de joc pentru viitorul apropiat si au luat numele site-urilor noastre.
Multumesc lui Adi care.a fost un judge corect, un organizator bun si a avut multa rabdare cu cei din jur care uneori aproape ca.sareau pe tine.( faceam pairing-uri pe hartie si ei roiau toti in.jurul nostru nemaiputand de nerabdare sa isi afle oponentii).
M-am bucurat mult sa.vad.atat.de multi oameno entuziasmati si fericiti ca joaca magic. Putinele zaruri si carti ce le-am dat i-au facut mult mai fericiti decat ne-ar fi facut pe noi, cei mai vechi in bransa.
In cele din urma imi cer scuze daca am scris gresit sau am omis pe cineva la cap. multumiri...mesajul este trimis de pe mobil si deja tastez de 15 minute asa ca va salut!