Re: [Discutii] Magic 2011 Core Set
yay fom mana leak
You are not logged in. Please login or register.
yay fom mana leak
Ce se mai aude de Ball Lightning? Se mai reprintează sau nu?
Sa inteleg gabi catu compari mana leak versus counterspell cu dark tutelage versus pyrexya? ))
ti se pare ca va juca cineva darktutelaje la nivelul la care se joaca mana leak?
Sa inteleg gabi catu compari mana leak versus counterspell cu dark tutelage versus pyrexya? ))
ti se pare ca va juca cineva darktutelaje la nivelul la care se joaca mana leak?
Ai dreptate, Ovidiu, nu se prea poate compara, dar oricum, am impresia ca Dark Tutelage se va juca in anumite conditii si in Standard, si mai ales in Legacy, unde Dark Confidant are o mare popularitate. Chiar daca costa cu 1 mana mai mult, faptul ca nu e o creatura, deci mai greu de scos, ma face sa cred ca se va inlocui, nu tot timpul, dar in multe cazuri.
de ce sa joci confidant victor, daca exista pyrexia
Exact aia fac Si n-ai de unde sa stii cat se va juca... depinde doar de meta ce-i bun si ce nu pana la urma.
de ce sa joci confidant victor, daca exista pyrexia
Ca-i 2 mana, da card advantage, si are 2 power.
de tutelage vroiam sa zic, nu confidant
punem pariu pe o bere ca se va juca muult mai mult mana leak decat tutelage, care poate isi va gasi ceva combo? desi presupun ca nu are mari sanse de reusita
ce dracu va certati aici cand stati LITERALLY 2 feet from eachother? )
Anyway, eu 100% joc mana leak
Asta ati vazut-o?
vreau cel putin una
vreau cel putin una
Make that 4 for me, please
Asta ati vazut-o?
vreau cel putin una
asta pt ce era? game day ? sau pt buy a box ?
oricum.. la cat de fain arata, pana si eu vreau una
Ii de buy a box. Anyway, mass polymorphhhhh, mistifying mazzzze
Ok, notat, sabia ii material bun de trade .
!! !!!!!! !!
!! !! !! !!
!!!!! !!!!!!! !!!!! .
am o erectie epica de cand am vazut mass poly.
Sword of Vengeance aia e cam noul Behemoth Sledge, only A LOT BETTER. Plus, cine prinde aia în limited s-a scos.
Bă, și se reprintează Honor of the Pure. Not bad.
Full spoiler, cool: http://img707.imageshack.us/g/img0216br.jpg/
Si ce chestie, starter deck-urile au pw in ele...
Dap, spre dezamagirea lui Rares si nu numai, Ball Lightning nu a reusit sa se "califice" pentru M11. Asa cum nici Siege-Gang Commander nu a reusit.
Udpate major al tuturor cartilor reprintate gasiti in primul post (link aici).
O carte foarte tare care se reptinteaza este Jinxed Idol. Super misto!
Da, chair tare cartea ) Poate poate mai fac un deck cu bazaar trader
Anyway, o aparut spoilerul complet pe mtg salvation...
Fucking shit, no Ball Lightning. That's not cool, really. It would have been great with Fling, but nooooooooooooooooooooooooooooo. Mă rog, apuc să-l joc puțin în lunile ”intermediare” cu Fling, dar no... Tot nu-i fain.
Sincer, la cât de tare devine albastru, cred că o să schimb ”puțin” culoarea. Doar puțin, nu mult.