Ma bucura ca exista idei si m-ar bucura si mai tare sa le si punem in aplicare cu totii. Adica fiecare ar putea sa-si puna un link la mess, un banner pe blog, sa zica la un amic sau ceva de genu.
Faza cu posterele la companiile de IT nu e rea . Facultatile/caminele sunt un target bun, dar ganditi-va ca Magicu e un hobby destul de scumputz, iar studentii daca nu lucreaza o sa le fie greu sa tina pasul. Oricum, cu cat ii mai raspandit zvonul legat de acest hobby cu atat sanse mai mari sa atragem oameni noi.
Eu am tot cotrobait prin cutiile mele cu tot felul de prostii Magic si-am gasit unele chestii de care am putea folosi. Deci am niste pliante (ca cele de se gasesc in intro pack-uri, in care-ti explica jocul, dar ca in romana), apoi am niste flyere cu Here I Rule pe care am putea lipii de exemplu link la site-ul GameFlux. Legat de site, o sa doresc sa-l modificam putin, astfel incat sa existe o pagina dedicata incepatorilor si celor care iau prima data legatura cu Magic-ul. Adica cand pe strada ii dau un flyer, persoana sa se uite pe ea si cand acceseaza link-ul din flyer sa-l directioneze spre comunitatea noastra.
Apoi putem tine niste Training Dayz, in care efectiv sa ne ocupam de cei noi, sa le povestim despre reguli, carti, culori, puteri si sa-i punem sa joace intre ei. Deck-uri am eu unele speciale pentru incepatori (deck-urile de 30 de carti, care se dadeau incepatorilor) pe toate culorile (W,U,B,R.G) unele mai multe altele mai putine.
Deci am putea pune de-o promovare daca chiar am pune osu la lucru.
PS: o sa pun si poze cu pliantele si flyerele ce le am ca sa vedeti despre ce vb. A, si am si mostre de carti de impartit la curiosi