Topic: [Event] Japan Play Transylvania

Dragi tovarăși și pretini,

după cum probabil știați deja, în acest weekend se va ține festivalul Japan Play Transylvania, ediția 1, link aici: http://japan-play.com/ro/ . Ceea ce cu siguranță nu știați este că și noi am fost invitați să participăm ca și comunitate de MTG. Adică va exista o zonă special amenajată pentru Magic și pentru jocul de Magic.

Nu v-am mai zis nimic în legătură cu această chestie pentru că nici unul dintre organizatorii oficiali nu vor fi în Cluj în acest weekend și am crezut că putem renunța în mod onorabil la participare, motivele fiind obiective. Din nefericire (sau din fericire?) acest lucru nu va fi posibil și va trebui să desemnăm o echipă de 4 oameni care să își petreacă duminica la acest festival, ca reprezentanți GameFlux. Așa că mâine, înainte de ThNM sau în timpul lui, va trebui să ne ”desemnăm” voluntarii dispuși la acest sacrificiu.

Totodată, va trebui să clădim 20 deck-uri (de data asta fără restricții în ceea ce privește seturile), tot de 40 de cărți, pe care să le punem la dispoziția omuleților care vor trece pe la noi să joace un Magic. Deck-urile vor rămâne în posesia noastră și la finalul zilei ele vor fi desfăcute și puse înapoi la locurile lor, deci nu ar trebui să fie probleme. Personal o să dau 4 deck-uri din seria intro-pack Shards of Alara gata sleeve-uite and all that jazz și o să mai construiesc vreo două din ce mai am pe acasă (tot așa ceva seturi mai vechi).

Așa că mai apelez încă o dată la ajutorul vostru în ceea ce privește restul de deck-uri și la partea organizatorică, lemme know. Ideal ar fi să discutăm mâine mai multe detalii în grup și face2face, dar merge și aici. Am discutat deja cu dl. nightride pentru câteva sute de cărți de vizită pentru oamenii care vor trece pe la ”standul” nostru, cărți de vizită care să conțină datele de contact ale comunității (site, forum, eventual ceva adrese de mess/mail). Asta în cazul în care oamenii vor să mai revină.

Consider că este o ocazie foarte bună pentru promovare, dată fiind expunerea la un public numeros și interesat de fix așa ceva. Îmi pare sincer rău că nu pot coordona această ofensivă personal, însă responsabilitățile din viața reală mă țin în șah în perioada asta. Vă mulțumesc anticipat pentru orice sprijin acordat!

Rareșul și echipa

Re: [Event] Japan Play Transylvania

Eu n-o sa fiu in oras, so count me out smile

Re: [Event] Japan Play Transylvania

cu regret anuntam ca nu putem participa pe duminica ...

http://pwp.wizards.com/6300245743/Scorecards/Landscape.png

Re: [Event] Japan Play Transylvania

E ok dacă nu puteți veni, nu-i bai. Problema cea mai mare este că acele 20 deck-uri tot trebuie făcute. Eu am contribuit cu 6 bucăți, nu mai are nimeni timp să facă câteva? Repet, ele se vor returna, deci nu trebuie să donați cărțile.

Re: [Event] Japan Play Transylvania

Pfuai e super tare evenimentul... asa de rau imi pare ca nu cred ca voi ajunge sa dau o tura pe-acolo... chiar acuma o trebuit sa fie de-odata cu PRE la Avacyn... eh... poate de editia a doua aflu mai din timp si nu se va suprapune cu altceva tongue bafta la cei care veti mergi si faceti poze sa vad si eu cate ceva big_smile

http://pwp.wizards.com/3213663915/Scorecards/Landscape.png

Re: [Event] Japan Play Transylvania

si noi vroiam sa mergem la eveniment dar altele s-au suprapus. Oare cind va fi editia a 2-a?

http://pwp.wizards.com/8213665314/Scorecards/Landscape.png