Topic: [Discuții] Preț și premii drafturi

Dragi tovarăși și pretini,

am discutat cu restul echipei organizatorice și am dori să vă cerem părerea în legătură cu următorul aspect: majorarea taxei de participare la draft de la 60 lei la 70 lei, care va aduce cu sine și un prize-pool considerabil mai mare, adică 1,5 boostere / jucător față de 1 booster / jucător ca până acum.

Desigur, vorbim despre o chestiune pur opțională, însă valoarea formatului ar fi cu mult îmbunătățită, premiile fiind mai mari. Ca și comparație: la 10 jucători în mod normal ar fi 10 boostere premii, iar cu noua taxă ar fi 15.

Deci vă rog votați și vedem ce iasă. O să țin deschis acest topic 1 săptămână, timp în care vă rog să vă vociferați constructiv părerile. Vreau să aud inclusiv de la ”novici” critici, deci nu vă sfiiți!

Cu eternă considerațiune,
Echipa

Re: [Discuții] Preț și premii drafturi

Personal sunt pentru taxa mai mare, din cauza unor motive simple:
1. jucăm draft destul de rar;
2. efortul financiar în plus este mic (10 lei);
3. boosterele deschise (nu contează dacă de mine sau de alții) vor fi cu 50% mai multe, deci și posibilitatea de a avea cărți valoroase în comunitate crește substanțial. Acest lucru nu este deloc de neglijat, fiind cunoscut faptul că nu toți jucăm aceleași chestii și putem profita unii de pe ceilalți;
4. mai multe locuri fruntașe vor avea acces la premii. Spre exemplu, dacă am avea o participare de 16 oameni la draft, cu noua taxă ar fi premii până la locul 6 inclusiv, spre deosebire de vechea taxă, unde doar locurile 1-5 ar fi premiate.

Re: [Discuții] Preț și premii drafturi

taxa mai mare smile

http://pwp.wizards.com/3213663536/Scorecards/Landscape.png

Re: [Discuții] Preț și premii drafturi

Mai mare să fie. Mă pot lipsi de cartofi prajiți pentru premii mai mari tongue

http://pwp.wizards.com/9212457895/Scorecards/Landscape.png

Re: [Discuții] Preț și premii drafturi

varianta b

http://pwp.wizards.com/6300245743/Scorecards/Landscape.png

Re: [Discuții] Preț și premii drafturi

+10 lei is fine. tongue

http://pwp.wizards.com/8300100108/Scorecards/Landscape.png

Re: [Discuții] Preț și premii drafturi

In calitate de loser cu putere financiara redusa, eu personal prefer taxa mai mica.

signature

Re: [Discuții] Preț și premii drafturi

După cum se poate observa, votul s-a încheiat în favoarea taxei mai mari care va aduce și premii mai mari pentru participanți.

Următorul draft, programat pentru 9 iunie (înscrieri aici: http://deckbox.org/communities/gameflux/events/772 ) va avea taxa de 70 lei pe cap de vită furajată.

Totodată, rog pe cei care au datorii financiare față de comunitate (fie din CJ, fie din alte părți) să încerce să se achite de acestea până la acest eveniment. Dacă nu mai știți care ce și cât are, să mă anunțați pe privat și vă informez eu. Spor la treabă și ne vedem la evenimente!

Rareșul

Last edited by Rarres (2012-05-24 09:59:12)

Re: [Discuții] Preț și premii drafturi

După o scurtă deliberare cu echipa, am decis că pentru acest draft de sâmbătă să mărim pool-ul de premiere la 2 boostere/jucător. Deci e de bine, haideți la draft în număr cât mai mare și o să fie de toate pentru toți!

Vă re-aduc aminte că, dacă se strâng 16 oameni, se vor da 3 boostere AVR random pentru cei care nu intră în premii.