Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Update cu info de la WMCQ București:

Top 8-ul conține 4 UWDelver, 2 GR aggro si 2 rampe, una clasica RG iar alta WGR. Cea clasica a fost zdrobita de Delver iar bătălia continua.

Probabil mâine vom afla si castigatorul, care nu m-ar mira sa fie Delver.

E al naibii de bun Delverul.

http://pwp.wizards.com/9212457895/Scorecards/Landscape.png

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Hm, WGR, cred ca e Peter cu deckul acela. Chiar voi fi curios la standing.

http://pwp.wizards.com/8213665292/Scorecards/Landscape.png

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Castigatorul WMCQ București este Pavel Radu din Timisoara, care a jucat Uw Delver.

http://pwp.wizards.com/9212457895/Scorecards/Landscape.png

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Iată și clasamentul celor 2 evenimente de la București cât și decklist-urile Top 8-urilor.

Standings WMCQ București

Standings PTQ Return to Ravnica

http://pwp.wizards.com/9212457895/Scorecards/Landscape.png

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Cu mici, mici neplaceri, pot afirma ca a fost un eveniment de succes. Mi-a placut foarte mult cele doua zile, chiar daca nu am ajuns in TOP8 sau mai departe. Stiam de la inceput ca Delver (Mage-Blade) si Ramp-pa-pa-pam va domina, asa ca am incercat sa ma inarmez impotriva lor.
M-am dus cu un deck control, contra caruia nu i-a placut la nimeni sa joace, toti au spus ca e un deck interesant-home-brew si bun. Inclusiv Delverii sau Ramp-iii m-au batut foarte greu.
Asa ca, un mesaj celor care au jucat impotriva mea (Sergiu, si inca cativa), va trasmit un mic reminder de Stonehorn Dignitary si Venser, the Sojourner - adica "LA ATAAAAAC! Ops, nu ..." :-)))))

Am avut si doua mici neplaceri cu doi jucatori, as povesti aici ca sa vedeti ca mai sunt si asa.

Ziua 1 am jucat impotriva la un Blade-Mage (cu Spike). Inainte am fost la masa si am uitat de foame sa pun inapoi side-ul. Am inceput sa jucam si am observat la a 3-a runda ca imi vine carte din side. Am aratat la oponent si i-am spus ca am pierdut meciul, ca joc din greseala din side. In loc sa se bucure oponentul, s-a enervat si a chemat judge ca sa jucam in continuu. Normal ca asta nu a fost posibil, e game loss clar pt mine.
Am inceput al doilea meci cu side si cand am pus Tamiyo, the Moon Sage pe masa a jucat un Oblivion Ring impotriva mea pe Tamiyo. Felul insa cum l-a jucat a fost urat de tot, a dat pur si simplu la o parte zarul cu OR care numai ca nu a zburat de pe masa. Urat din partea lui.
In final am castigat cu 2-1 si cand sa dau mina, a refuzat (ulterior s-a razgandit si a intins mina).

Ziua 2 am picat cu un POD. Am jucat la 17 viata un Gitaxian Probe pe viata si dupa un alt Gitaxian Probe pe mana, dar din greseala am trecut si viata si am si tapat. Dupa 1 tura am observat greseala cand sa ma atace, ca la el era 17 viata (el a uitat sa scada) iar eu la 13. I-am amintit ca sunt la 15 ca am jucat cu mana si a fost de acord, a zis OK.
Dupa in tura urmatoare imi fura Rhino cu Zealous Conscripts si nu am inteles care era motivul, ca ajungea la mine inapoi si el facea skip la next attack (nu aveam Venser pe masa). A zis ca nu e bai, ca foloseste un Cloudshift pe Zealous Conscripts si atunci vine inapoi alta creatura si nu mai primesc inapoi pe Rhino. AM chemat judge ca am zis ca nu e asa. La care el intreba pe judge daca e OK si judge zice ca nu si atunci intreaba pe judge daca joaca pe Rhino, revine creatura sub controlul ei? (Judge s-a cam enervat ca nu o sa joace el in locul lui si nu putea zice asta) Eu nu am mai comentat ca deja a targetuit Zealous Conscripts si sa il joace pe ala doar am intrebat regula si sa nu targetuiasca altceva, l-am lasat asa sa se razgandeasca. Desi nu trebuia.
Dupa cateva ture multe (ca eram deja la sf timpului aproape) eu eram la 1 viata si el la 8. Si-a dat seama ca e nasol ca o sa il omor ca eu deja aveam Venser si Rhino si a chemat judge ca de fapt acum cateva ture eu am pus 2 viata de la 13 la 15 si ca el ar trebui sa castige meciul. M-am enervat putin (desi eu nu fac asta) si am zis ca de ce nu l-a chemat atunci pe judge si judge a zis ca asa si e, de ce nu l-a chemat atunci?? La care, "Pai credeam ca o sa il bat oricum ..."  - eu no comment :-)
Judge a zis ca nu e OK si nu poate reveni la acel timp si ca viata ramane asa cum a fost.
In 2 ture cu 2 Restoration Angel si Feeling of Dread l-am batut, plus un Temporal Mastery am luat o tura in plus. Era nervos tare rau oponentul si timpul a expirat si am primit pt certuri 7 minute.
Am inceput sa facem shuffle si a mai ramas cam 5 minute dupa care eu am tras NO LAND si mulligan, nu inainte sa ii arat mina ca nu pot juca asa (desi nu eram obligat), dupa la 6 carti 1 land si restul prostii, nu pot control porni asa si dupa am ajuns in final la mulligan de 3 cu timpul expirat, dar perfect legal. A fost oponentul foarte nervos pe mine, dar ce sa ii fac? Nu a jucat corect si s-a intors impotriva lui. A fost destul de neplacut pt mine acest incident.

Altfel, in afara acestor 2 incidente a fost SUPEEEEERRRR! Multumim organizatorilor si celor 3 judge.

Last edited by lvalics (2012-06-05 14:53:14)

http://pwp.wizards.com/8213665314/Scorecards/Landscape.png

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Si eu am intampinat cateva situatii mai putin normale (ce e drept, evenimentul a fost competitiv REL dar nici sa strigi ca disperatul dupa Judge pentru fiecare chestie minora ce nu influenteaza jocul cu nimic)
Niciodata in decursul celor doua zile nu am chemat judge pentru a se da warning desi am vazut tot felul de greseli minore (tapat Plains pentru un delver, tras de pe ponder direct fara a se pune cartile inapoi etc.) A fost o singura data, in doua zile, cand am chemat Judge si a fost pentru a-mi clarifica daca oponentul poate casta Dismember pe o creatura cu protectie la black si apoi, observand greseala sa se dea rewind la 4 life loss si la mana tapata, iar cand am aflat ca el are dreptate, desi judge a vrut sa ii dea warning, am insistat sa nu ii dea fiindca tot ce ma interesa a fost sa stiu daca poti casta ceva cu life loss si apoi sa poti da rewind cand evident ca e greseala ta.

Insa, ceilalti au fost mai putini iertatori cu mine:
In ziua 1 nu am intampinat adversari ultra-spikey si tot ce am luat a fost un warning pentru un land jucat aiurea dupa ce am jucat un land deja in acea tura.
In ziua 2 insa, cu bulgarii prezenti la eveniment, am intalnit diversi oponenti, unii fiind chiar frustrati la cea mai mica greseala ce nu influenta cu absolut nimic game-playul.

Primul warning a venit in runda 3, contra unui alt Delver (oponentul era bulgar) cand am castat pe EOT un snapcaster mage  zicand "just the snapcaster" nedorind sa castez nimic din graveyard. Desigur ca in acel moment oponentul a strigat repede dupa Judge ca trebuie sa imi dea warning deoarece abilitatea lui Snappy nu e may si asadar trebuia sa dau un target in grave chiar daca nu doream sa joc nimic. Am zis fie si am continuat sa joc cat de bine am putut fara sa mai fac greseli din acestea.

Al doilea warning a venit in runda 6, cand dupa ce am castat un Gitaxian Probe si am vazut o mana superba (adversarul juca tot Delver - era din Bucuresti) am omis neintentionat sa imi trag cartea de pe Gitaxian si am zis Go. In acel moment repede a fost chemat judge-ul si am primit un al doilea warning.

In primul meci din top 8, deja cu 2 warning-uri la activ adversarul astepta momentul sa-mi dea strike si sa primesc al treilea warning ce avea sa imi aduca game loss-ul. Desigur, din cauza oboselii si a tensiunii de top 8, in timp ce m-am intins sa imi scad viata de pe un vapor snag (pe foaie), cand m-am intors spre adversar si am zis go, delverul ce trebuia intors in mana era mutat spre graveyard si desigur ca adversarul a strigat repede dupa judge. Am zis ca accept game loss-ul si ca in sfarsit poate ne apucam sa jucam si noi MAGIC si nu chestia aia "hai sa vad cand face asta o greseala minora care poate ma ajuta - spre exemplu delver in graveyard si cartea netrasa de pe gitaxian erau avantaj net adversarului" Am jucat cat de bine am putut ulterior cu tot cu mulligan la 6 si am castigat in cele din urma prima runda din Top8.

In semifinala am jucat cu un bulgar care se uita cam urat si nu prea stia engleza dar meciul nu a durat prea mult. Am dat mulligan la 6 in ambele meciuri dar am castigat destul de rapid.

In finala am fost foarte relaxat, adversarul fiind Alex Marinescu, un om de nota 10, contra caruia am scos 2-1 in runde (desi deck-ul lui era surprinzator de bun - UG Infect). In primul meci a mers all in pe o strategie in care a umflat o creatura de toata mana in tura 4 si in momentul cand am castat Vapor Snag a fluturat repejor un Mental Misstep din mana (al doilea din acel meci) si am inteles scurt ca a castigat meciul.
Meciul 2 l-am castigat de pe mulligan la 5 unde am tinut 3 Island, 1 Plains si 1 Vapor snag. Nimeni nu se astepta, nici eu.
Ultimul meci am tinut o mana bunicica : Island, Seachrome, Snapcaster, Ponder, Gitaxian, Island, Mana Leak. Problema a fost ca cartile ce le-am vazut de pe Ponder (Ponder, Ponder, Gitaxian) nu erau chiar ceea ce imi doream dar speram sa pot sapa mai adanc in tura urmatoare prilej cu care adversarul a reusit sa puna presiune pe mine cu Unblockable infect 1/1 si Inkmoth nexus. In mana nu avea decat Wild defiance si ceva pump spell si stiam ca daca ma tapez si nu las mana up pentru leak, avea sa castige meciul in scurt timp. Alex a inteles ce urmaream eu si nu a jucat Wild Defiance tinandu-ma in sah si lovind cu cate 2-3 infect pe tura. Meciul s-a terminat in runda 5 cand nu am gasit nici o piesa de removal cu toate 4 ponderele castate.

Stiind ca urmeaza sa pierd meciul, am dat tura si in momentul atacului final am jucat un snapcaster si i-am intins mana spre a-l felicita. A fost cel mai bun adversar din ziua aceea, in primul rand ca om. (respect)
Un alt adversar formidabil a fost campionul national al Bulgariei , Koryan, care are deja la activ vreo 4 participari la Pro Tour, 3 dintre ele in USA. Si el a jucat Delver si cu greu am scos un Draw neintentional, salvandu-ma de la un loss fix in tura 5 pe zar, castand in snapcaster in faith's shield (aflandu-ma la 4 viata) dandu-mi protectie la Alb (el ma ataca cu 5 creaturi albe si un snapcaster)

Evenimentele au fost reusite. Judges au fost foarte buni si politicosi. Respect organizatorilor (Kshu and ceilalti)
Din pacate, din toate cel 44 de boostere nu au iesit carti extraordinare, cele mai remarcabile fiind 5 din cele 7 mitice (Bonfire, Temporal, Avacyn, Sigarda si Tibalt) dar si Restoration, Silverheart si 2 Desolate Lighthouse.

Last edited by TudorGrigoroaia (2012-06-05 16:07:02)

http://pwp.wizards.com/3213663536/Scorecards/Landscape.png

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

TudorGrigoroaia wrote:

In primul meci din top 8, deja cu 2 warning-uri la activ adversarul astepta momentul sa-mi dea strike si sa primesc al treilea warning ce avea sa imi aduca game loss-ul. Desigur, din cauza oboselii si a tensiunii de top 8, in timp ce m-am intins sa imi scad viata de pe un vapor snag (pe foaie), cand m-am intors spre adversar si am zis go, delverul ce trebuia intors in mana era mutat spre graveyard si desigur ca adversarul a strigat repede dupa judge. Am zis ca accept game loss-ul si ca in sfarsit poate ne apucam sa jucam si noi MAGIC si nu chestia aia "hai sa vad cand face asta o greseala minora care poate ma ajuta - spre exemplu delver in graveyard si cartea netrasa de pe gitaxian erau avantaj net adversarului" Am jucat cat de bine am putut ulterior cu tot cu mulligan la 6 si am castigat in cele din urma prima runda din Top8.


Turneele competitive sunt un pic ciudate.

Im runda 6 cand ti-m dat al doilea warning...care de fapt era al treilea .... nu s-a upgradat la GL pentru ca nu am stiut ca ai 3. Cand am aflat era prea tarziu, rulingul se daduse si nu revenim asupra acestui lucru.

Insa dupa cum ti-am si spus dupa meci, stiai ca ai 2 warninguri si ca urmatorul warning iti va aduce game loss. Trebuia in runda 6 (erai in primul meci cand ai aflat asta) sa fortezi o greseala si sa mai iei un warning, resetand astfel game loss. Asta deoarece in runda 6 erai deja calificat in top8, si nu conta decat ca standing. Insa un loss in Top 8 e mult mai semnificativ decat o runda care nu iti aducea mare lucru smile. Norocul tau e ca lossul din top8 nu te-a scos din joc, datorita ghinionului adversarului tongue


oricum felicitari....si mai multa atentie.


Cat despre oponenti :
Este nivel competitive si se vrea victoria. Unii au chemat judge la fiecare chestie, altii nu. De recomnadat este sa stiti IPG si regulile si sa chemati judge cand acestea sunt incalcate.

Despre oponentul lui Le, era urmarit.......norocul lui ca a dat drop in tura 4 tongue.

Last edited by Scorpse (2012-06-06 07:00:32)

Diverse thoughts. MTG and anything that crosses my mind. http://blog.scorpse.com
DCI MTG Level 2 Judge

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Mie imi plac concursurile competitive. Se joaca la un alt nivel ca la un FNM, e mult mai interesant in competitii unde e si miza (desi eu chiar nu am mers sa castig decat daca happens.). Idea e ca deja apar deckuri competitive, apar jucatori ff buni care joaca cu totul altfel ca la un FNM, e mult mai interesant.

Personal as zice ca ar trebui sa organizam cumva concursuri cu premii mai consistente macar de 2 ori pe an, in afara de NATS, PRO TOUR etc. Trebuie sa gasim o solutie smile

http://pwp.wizards.com/8213665314/Scorecards/Landscape.png

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Woot, ce tare s-o clasat clujul la astea big_smile. Felicitari smile

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Scorpse wrote:

Turneele competitive sunt un pic ciudate.

Im runda 6 cand ti-m dat al doilea warning...care de fapt era al treilea .... nu s-a upgradat la GL pentru ca nu am stiut ca ai 3. Cand am aflat era prea tarziu, rulingul se daduse si nu revenim asupra acestui lucru.

Insa dupa cum ti-am si spus dupa meci, stiai ca ai 2 warninguri si ca urmatorul warning iti va aduce game loss. Trebuia in runda 6 (erai in primul meci cand ai aflat asta) sa fortezi o greseala si sa mai iei un warning, resetand astfel game loss. Asta deoarece in runda 6 erai deja calificat in top8, si nu conta decat ca standing. Insa un loss in Top 8 e mult mai semnificativ decat o runda care nu iti aducea mare lucru smile. Norocul tau e ca lossul din top8 nu te-a scos din joc, datorita ghinionului adversarului tongue

Si acum sunt curios care era al treilea din runde (stiu cel cu snapcasterul si cel cu gitaxian)
Daca norocul meu este ghinionul adversarului atunci magic e un joc de pur noroc. Tin minte ca meciurile ulterioare au fost cat se poate de stranse si am tremurat amandoi la 1 viata si la un moment dat adversarul chiar detinea avantajul pe board desi era doar la 1 viata. Din pacate pentru el aveam un snapcaster in mana(vapor snag in grave) si un vapor snag pe top deck. Inca o chestie pe care am observat-o este ca nu se face mulligan destul de mult. Nu poti tine maini chiar daca ai land-uri in momentul in care restul sunt garbage. In top 8 toti adversarii au tinut mana de 7 pe care au tras-o desi au recunoscut ulterior ca nu era cea mai buna mana. Tin minte ca am tinut mana de 7 doar in ultimul meci din finala pe care l-am si pierdut.

Oricum, ai dreptate, e normal sa fie competitive mai ales la ce premii se dau dar una e sa fii competitiv si sa avertizezi adversarul cand face o greseala(sa ii arati ca stii unde a gresit si ca totusi e competitiv) si alta este sa urmaresti orice miscare care nu influenteaza jocul cu adevarat si sa speri ca ala va lua game loss.
Aproape toate greselile au fost fara influenta asupra jocului respectiv,  pe cand per exemplu, castarea unui dismember pe o creatura cu protectie la negru influenta foarte mult jocul si totusi s-a putut da rewind fara probleme. Cred ca unele greseli trebuie asumate si prin altceva decat warning. (gen ai jucat prost o carte - pedeapsa ar putea fi sa nu poti rejuca)
E aiurea ca la unii se aduna greseli din astea ce tin strict de oboseala si scurta neatentie si la altii care fac greseli majore sa fie totul ok, sa primeasca doar un warning de acelasi rang cu al tau.

http://pwp.wizards.com/3213663536/Scorecards/Landscape.png

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Bravo băieți! Sunt mândru de voi! Hats off to all of you!

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

TudorGrigoroaia wrote:
Scorpse wrote:

Turneele competitive sunt un pic ciudate.

Im runda 6 cand ti-m dat al doilea warning...care de fapt era al treilea .... nu s-a upgradat la GL pentru ca nu am stiut ca ai 3. Cand am aflat era prea tarziu, rulingul se daduse si nu revenim asupra acestui lucru.

Insa dupa cum ti-am si spus dupa meci, stiai ca ai 2 warninguri si ca urmatorul warning iti va aduce game loss. Trebuia in runda 6 (erai in primul meci cand ai aflat asta) sa fortezi o greseala si sa mai iei un warning, resetand astfel game loss. Asta deoarece in runda 6 erai deja calificat in top8, si nu conta decat ca standing. Insa un loss in Top 8 e mult mai semnificativ decat o runda care nu iti aducea mare lucru smile. Norocul tau e ca lossul din top8 nu te-a scos din joc, datorita ghinionului adversarului tongue

Si acum sunt curios care era al treilea din runde (stiu cel cu snapcasterul si cel cu gitaxian)
Daca norocul meu este ghinionul adversarului atunci magic e un joc de pur noroc. Tin minte ca meciurile ulterioare au fost cat se poate de stranse si am tremurat amandoi la 1 viata si la un moment dat adversarul chiar detinea avantajul pe board desi era doar la 1 viata. Din pacate pentru el aveam un snapcaster in mana(vapor snag in grave) si un vapor snag pe top deck. Inca o chestie pe care am observat-o este ca nu se face mulligan destul de mult. Nu poti tine maini chiar daca ai land-uri in momentul in care restul sunt garbage. In top 8 toti adversarii au tinut mana de 7 pe care au tras-o desi au recunoscut ulterior ca nu era cea mai buna mana. Tin minte ca am tinut mana de 7 doar in ultimul meci din finala pe care l-am si pierdut.

Oricum, ai dreptate, e normal sa fie competitive mai ales la ce premii se dau dar una e sa fii competitiv si sa avertizezi adversarul cand face o greseala(sa ii arati ca stii unde a gresit si ca totusi e competitiv) si alta este sa urmaresti orice miscare care nu influenteaza jocul cu adevarat si sa speri ca ala va lua game loss.
Aproape toate greselile au fost fara influenta asupra jocului respectiv,  pe cand per exemplu, castarea unui dismember pe o creatura cu protectie la negru influenta foarte mult jocul si totusi s-a putut da rewind fara probleme. Cred ca unele greseli trebuie asumate si prin altceva decat warning. (gen ai jucat prost o carte - pedeapsa ar putea fi sa nu poti rejuca)
E aiurea ca la unii se aduna greseli din astea ce tin strict de oboseala si scurta neatentie si la altii care fac greseli majore sa fie totul ok, sa primeasca doar un warning de acelasi rang cu al tau.

Al treilea era cel pt LEC : Looking at extra cards cand i-ai taiat oponentului (cand jucai in acel feature match in camera mica si erau toti acolo). Nu s-a oprit timpul pentru ca eram deja late in runde. Am vb cu table judge-ul (era call-ul lui daca iti da sau nu) si a zis ca da dar nu a oprit pt ca eram in intarziere.

Diverse thoughts. MTG and anything that crosses my mind. http://blog.scorpse.com
DCI MTG Level 2 Judge

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Am inteles, sa traiti!
E foarte posibil sa se fi vazut vreo carte. Din pacate nu-mi aduc aminte dar recunosc ca asta ar fi o incalcare mai drastica.
Felicitari inca o data pentru.un.judging de nota 10 la toti 3 si sa ne vedem cu bine la un alt event de talie nationala. Salutari!

http://pwp.wizards.com/3213663536/Scorecards/Landscape.png

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

TudorGrigoroaia wrote:

Oricum, ai dreptate, e normal sa fie competitive mai ales la ce premii se dau dar una e sa fii competitiv si sa avertizezi adversarul cand face o greseala(sa ii arati ca stii unde a gresit si ca totusi e competitiv) si alta este sa urmaresti orice miscare care nu influenteaza jocul cu adevarat si sa speri ca ala va lua game loss.
Aproape toate greselile au fost fara influenta asupra jocului respectiv,  pe cand per exemplu, castarea unui dismember pe o creatura cu protectie la negru influenta foarte mult jocul si totusi s-a putut da rewind fara probleme. Cred ca unele greseli trebuie asumate si prin altceva decat warning. (gen ai jucat prost o carte - pedeapsa ar putea fi sa nu poti rejuca)
E aiurea ca la unii se aduna greseli din astea ce tin strict de oboseala si scurta neatentie si la altii care fac greseli majore sa fie totul ok, sa primeasca doar un warning de acelasi rang cu al tau.

Cred ca intelegi un pic gresit politica de penaltiuri si cum se judeca fazele.

Pe noi, ca judge nu ne intereseaza cine castiga. NU ne intereseaza ce deckuri jucati, ce maini tineti ci doar sa fie respectate regulile jocului. Totodata situatiile sunt interpretate astfel incat sa nu se la se loc de exploatare (cheating) sau de escaladare a situatiei (game state invalid etc)
Ne intereseaza ca rundele sa se desfasoare in timp util, sa mearga turneul etc, sa va simtiti bine jucand acest joc, etc.

Astfel :
- Mai nou nu mai esti obligat sa il anunti pe oponent de triggerele lui. Dar dc vrei ceva sa se rezolve (si oponentul s-a facut ca uita) poti chema judge la finalul fazei pe care a trigaruit abilitatea.
- Castarea oricarei vraji (sau activarea unei abilitati) cu un target illegal nu este posibila. Ma refer la MCR (Magic comprehensive rules) unde scrie cum se casteaza vrajile :
1. se pune pe stack
2. se alege un target legal !!!!
3....
4...

Astfel jucatorul va fi penalizat ca a castat acea vraja incorect, si ar fi primit aceasta penalizare indiferent ce vraja a castat incorect. In IPG spune ca in acest caz, se da rewind la game pana in momentul de dinainte, care in acest caz este intotdeuna inainte sa castezi, cand vraja era in mana (sau dc era cu flashback in grave, etc) si landurile erau detapate (de fapt sursele de mana).

- Si daca un jucator greseste des, nu vad de ce nu ai profita de acest lucru. In orice sport jucatorii fac asta (pot da nenumarate exemple in aproape toate sporturile).

- noi am tinut pauza la midday, in alte parti nu se tine. Turneele de acest fel sunt si turnee de anduranta. Cine rezista mai bine si mai poate gandi la finalul zilei castiga. Conteaza skillul, determinarea si rezistenta fizica si mentala a jucatorului pt a castiga.


Apoi : noua nu ne place sa dam penaltiuri si alte chestii la playeri. Dar daca nu le dam nu este corect fata de cei care sunt corecti si atenti. Plus ca acest lucru poate fi exploatat. Astfel, daca gresesti si  oponentul cheama judge, in 90% din cazuri vei primi acel warning.


Despre norocul si ghinion. Tu ai luat in Top8 Warning pt Game Rule Violation, care a fost upgradat la Game Loss pt Repeated Offense. Asta inseamna ca desi ai ajuns acolo ai facut destule greseli. Oponentul tau nu avea nici un warning in acel moment. Acest loss iti putea aduce multe probleme, deoarece l-ai luat in meciul 1 (erai pe play), apoi ai castigat meciul 2 (tot pe play), si a venit meciul 3 (unde erai pe draw) si stim cu totii cum merge delver vs delver mai nou. Deci pot spune ca ai avut ori noroc ori oponentul a avut ghinion. Am jucat si eu deckul, dar mai ales am vazut in ziua aia de multe ori matchupul asta smile).
Oricum ma bucur ca cei din Cluj au avut reprezentanti in jumatatea care conteaza a clasamentului.

Diverse thoughts. MTG and anything that crosses my mind. http://blog.scorpse.com
DCI MTG Level 2 Judge

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

TudorGrigoroaia wrote:

Am inteles, sa traiti!
E foarte posibil sa se fi vazut vreo carte. Din pacate nu-mi aduc aminte dar recunosc ca asta ar fi o incalcare mai drastica.
Felicitari inca o data pentru.un.judging de nota 10 la toti 3 si sa ne vedem cu bine la un alt event de talie nationala. Salutari!

am vazut eu 2 carti si eram in picioare in spatle tau :d. Nu stiu dc te uitati sau nu ..dar eu le-am vazut. Si le-a vazut si tabler judge (George). Daca el nu dorea sa iti dea warning eu nu puteam zice nimic. Era alegerea lui. Intr-un fel nu as fi vrut ...dar ce sa zic...asta e tongue

Diverse thoughts. MTG and anything that crosses my mind. http://blog.scorpse.com
DCI MTG Level 2 Judge

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Un concurs mai mare are sa fie WMCQ de al Targu-mures, unde sper sa fie cat mai multi jucatori.

Apoi in octombrie o sa fie Cupa GS, care tehnic ar inlocui nationalele (1 event : std + draft): posibil 2 zile.
Acesta va fi de nivel Competitive.

Sper sa se mai organizeze astfel de eventuri si in alte comunitati. Eu, daca nu e ceva aglomerat, am sa vin cu placere la Cluj.

Diverse thoughts. MTG and anything that crosses my mind. http://blog.scorpse.com
DCI MTG Level 2 Judge

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Rarres wrote:

Desigur. O să actualizez cu ocupanții și locurile disponibile pe măsură ce se anunță lumea.

Mașina nr. 1:
Rareș
Tudor
Silviu

1 loc vacant

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Rarres wrote:
Rarres wrote:

Desigur. O să actualizez cu ocupanții și locurile disponibile pe măsură ce se anunță lumea.

Mașina nr. 1:
Rareș
Tudor
Silviu

1 loc vacant

Add me pliz. Sunt 99% sigur ca vin, indiferent de outcome-ul licentei, care o am de sustinut in 28 iunie big_smile

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Ionut wrote:

Add me pliz. Sunt 99% sigur ca vin, indiferent de outcome-ul licentei, care o am de sustinut in 28 iunie big_smile

Mașina nr. 1:

Rareș
Tudor
Silviu
Ionuț

La mine nu mai sunt locuri.

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Rarres wrote:
Ionut wrote:

Add me pliz. Sunt 99% sigur ca vin, indiferent de outcome-ul licentei, care o am de sustinut in 28 iunie big_smile

Mașina nr. 1:

Rareș
Tudor
Silviu
Ionuț

La mine nu mai sunt locuri.


O sa mai fie cineva cu masina?

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Eu din pacate n-am sa mai fiu in CLuj la acea data.

http://pwp.wizards.com/9212457895/Scorecards/Landscape.png

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Lajos wrote:

O sa mai fie cineva cu masina?

Cu parere de rau trebuie sa te anunt Lajos, dar nu vei putea participa la WMCQ-ul de la Mures, eventual doar sa asisti.

La WMCQ-uri pot participa doar oamenii care au facut punctajul acela de 50 de puncte pana la o anumita data limita care a fost prin aprilie. Lista cu cei calificati o gasesti aici, iar in ea, eu nu te-am vazut. sad

Sorry

http://pwp.wizards.com/9212457895/Scorecards/Landscape.png

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Destul de probabil ca o sa vin si eu cu masina.

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Asa asa baieti, in numar cat mai mare smile

http://pwp.wizards.com/8213665292/Scorecards/Landscape.png

Re: World Magic Cup Qualifiers Romania 2012

Si iata, in afara de premii booster, mai veniti pentru ...

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/547287_381036338625005_1758055199_n.jpg

http://pwp.wizards.com/8213665314/Scorecards/Landscape.png