Si ca sa fac si un mic review la deck-ul cu care am jucat.
goblin arsonist - cum zicea Rares, 1drop nu e f bun in draft, dar asta e o exceptie. Poate 4 sunt cam multi, si nu sunt creaturi de 1 toughness pe care sa le omori, dar face trade cu ceva 2 toughness si e unealta ofensiva care se transforma in una defensiva destul de buna.
Slumbering dragon - asta l-am pus in deck mai mult de test , mi-a venit destul de des desi era doar 1. Nu eram sigur ca o sa reusesc sa fac ceva cu el. L-am activat o singura data ( cand mi-a castigat meciul indirect). Am observat in schimb ca seamana cu Blood artist , in ideea ca sta pe masa ca un enchantment si il face pe oponent sa schimbe felul in care ataca. In cel mai rau caz , ia un oblivion ring sau un pacifism , care nu e rau ptr o carte de 1 mana.
Mogg flunkies - e o carte rea , nu as mai lua-o acum.
Bladetusk Boar - 3/2 cu intimidate ptr 4 mana e ok. Poate am avut si un pic de noroc ca nu am prea avut oponenti cu rosu.
Furnace Whelp - trebuia ceva flyer si cum Dragon Hatchling mi se pare o carte rea, asta a fost. In cel mai rau caz, face trade in sus.
Goblin Battle Jester - not bad , e cam mic 2/2 dar mi-a castigat un meci.
Primal Huntbeast - Cum in setul asta mi se pare ca e mult removal , am bagat 3 dinastia si in sperat ca o sa pot pune inelul verde pe el si sa lovesc masiv. Nu s-a intamplat prea des . Dar e un body decent ce sta pe masa.
Mindclaw Shaman - Am tras 2 din astia am pus doar 1 in deck ca e prea scump. Nu am inca o parere formata despre cartea asta. Pare buna , am scapat asa de un fog , si de ceva combat tricks . Dar am dat-o si in gol si am stat si cu ea in mana. I don't know yet..
Sands of Delirium - Wins games. Cum eram destul de aggro, daca oponentul reusea sa ma tina departe nu prea aveam endgame. Cartea asta schimba chestia. Schimbam pe strategie defensiva , si mill. Mai mult e f buna si in caz de flood. Si desi zice Rares ca am castigat nustiucat cu ea ( 2 din 14-15 runde ) , are dreptate ca daca ajunge pe masa , meciul e aproape castigat.
Flinthoof Boar - mult mai buna decat m-am asteptat. Am pus si inelul verde de cateva ori pe el , si face clock de 2-3 ture. Nu e first pick da e top 4.
Inelele sunt f bune dar asta stie deja lumea. Am facut o greseala la pick. Inelul alb are artwork cu rosu si am crezut ca e cel rosu. DACA NU STII CARTEA CITESTE CE FACE !!! )
M-au impresionat Slumbering Dragon si Flinthoof boar.
Restul sunt destul de evidente zic eu.
Again, eu sunt inca un n00b masiv, asa ca , a se lua cu o doza de sare.
Last edited by BinaryLatin (2012-07-16 14:37:33)