Re: [Discutii] Scars of Mirrodin
Le-am gasit acum pe net:
looking good
si interesant ca vor fi deck-uri si pe o culoare si pe mai multe. Sa fie legat oare de cele 2 factiuni?
Last edited by Flobo (2010-08-12 21:27:42)
Vai cate intro pack-uri... ce misto!!!
Cam mult negru pe intro pack-urile alea
Btw, cine o cerut cranial extraction fara arcane? Ovidiu, tu ai fost?
Last edited by Trickster (2010-08-13 05:46:10)
Inlocuieste Thought hemmorhage-u
Ce asa mare bomba, doar exista hemorage. Acum e doar neagra cartea, deci mai usor de jucat.
Damn it! Iar nu pot juca relentles rats
Oricum, ma bucur de aparitia ei doar pe negru , dar plang ca nu pot juca rats
Last edited by toranaga (2010-08-13 08:48:51)
A mai observat cineva ca din Fat-Pack lipseste acel extras din cartea ce va aparea cu set-ul? nu ca era ceva de interes major, dar ca idee daca scot si asta sa mai bage un booster sau separatoare cum erau mai de mult
niste artworkuti noi, unele si cu nume cica:
Mox Opal
Wurmcoil Engine
Venser, the Sojourner - oare planeswalker nou?
Hoard-Smelter Dragon
Darksteel Axe
Argent Sphinx
Elspeth Tirel
Eu unul is tare curios de Mox-ul acela si daca Venser chiar va fi planeswalker. Si cu gandul laVenser, Shaper Savant, sa fie oare primul planeswalker care isi va putea folosi abilitatiele ca instant? probabil ca nu...dar cine stie
Venser ar putea fi si un Legendary Creature cu storyline'ul sau(ca Anowon, de exemplu).
P.S. Elspeth looks sweet...btw nu are cam mult verde pe ea?:-?
Last edited by Silviu (2010-08-18 20:59:45)
Friggin' HAWT stuff!
Pai Venser, Shaper Savant era oricum planeswalker si la sfarsitul povestii din Future Sight se zice ca planeswalked catre o destinatie necunoscuta cred ca ne putem astepta sa-l vedem printat ca planeswalker.
Si Elspeth da, parca e cam verde. Poate va fi pe verde alb.
Point taken.
Vad ca e un planeswalker albastru, insa Tezzeret e de aceeasi culoare. Ar printa wizards doi planeswalkers U? Sau poate il muta pe Tezz la negru( ori ii baga splash); zic asta pentru ca e speculatie pe net ca el ar fi "liderul" New Phyrexia.
Ati vazut asta: http://www.wizards.com/Magic/Magazine/A arcana/519 ?
Da-ti cu zarul pana ajunge la un cap de schelet. Se revealuie o noua abilities: Infect
O fi o noua abilitate din Scars?
LE: Se pare ca apare la finalul tuturor articolelor de azi de pe site-ul celor de la WotC
Si inca cateva Artwork-uri:
Glimmerpost
Loxodon Wayfarer
Platinum Emperion
Etched Champion seamana cu Etched Oracle
Ezuri, Renegade Leader
Vigil for the Lost
Precursor Golem
Ati vazut asta: http://www.wizards.com/Magic/Magazine/A arcana/519 ?
Da-ti cu zarul pana ajunge la un cap de schelet. Se revealuie o noua abilities: Infect
O fi o noua abilitate din Scars?
LE: Se pare ca apare la finalul tuturor articolelor de azi de pe site-ul celor de la WotC
Un fel de Wither care afectează și jucătorii. Cred că va fi la mare preț o creatură din asta.
În rest, artwork de mare clasă. Parcă fiecare set ce apare (în afară de core-set, dar și acolo) este din ce în ce mai plăcut vizual. Deja îmi imaginez cărți cu animație, sincer. Give it a couple of decades and they will have sound, too!
Last edited by Rarres (2010-08-19 06:52:55)
Da, e "wither" combinat cu "poison", ceea ce si are sens zic eu si ca lipsea wither-ului, a carui countere nu ramaneau pe player. Si da artwork-urile arata foarte bine, sper ca si cartile in sine sa fie pe masura, aici zic de sfinx si dragon, ca deobicei creaturile astea 2 o cam iau peste bot cand vine vorba de abilitati.
Se intoarce poison si wither... banuiesc ca-i safe sa presupunem ca astea tin de phyrexia si ca mirrodin o sa aiba countere +1 si... anti-poison? Embleme de-alea? Dunno, dar se anunta fain... si de printeaza astia pw venser, pot sa bage land-uri in rest ca tot o sa-mi placa setul .
looking good is tare curios de Elspeth, Koth si Venser si ingerul din pre-constructed-ul de alb, ca arata tare bine.
Venserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ghaaaaaaaaaaaaaaaa. Riftwalker, new type of card
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi
0659196393
very interesting