Re: [RTR] Return to Ravnica
Eu sunt cam rătăcit cu spiritele mele...
Eu sunt cam rătăcit cu spiritele mele...
GUW ramp cu sweepere, spirite si enchantu de +3/+3? poate si un intangible virtue p`acolo?
Vlad wrote:Eu sunt cam rătăcit cu spiritele mele...
GUW ramp cu sweepere, spirite si enchantu de +3/+3? poate si un intangible virtue p`acolo?
Eu personal sper la mass removal mai decent. Momentan "Destroy all creatures" nu e tocmai cel mai bun lucru in Standard(see undying).
Eu personal sper la mass removal mai decent. Momentan "Destroy all creatures" nu e tocmai cel mai bun lucru in Standard(see undying).
..see regenerate!
Daca imi aduc bine aminte WotC nu mai vor sa printeze mass-removal mai decent, cel putin nu la costul de 2WW. La randul meu inca sper la un Hallowed Burial reprint..
Silviu wrote:Eu personal sper la mass removal mai decent. Momentan "Destroy all creatures" nu e tocmai cel mai bun lucru in Standard(see undying).
..see regenerate!
Daca imi aduc bine aminte WotC nu mai vor sa printeze mass-removal mai decent, cel putin nu la costul de 2WW. La randul meu inca sper la un Hallowed Burial reprint..
Mi se pare cretin, ca's prea bune creaturile...multe prea bune...numai daca ar reprinta ceva gen Hallowed Burial, insa avem Terminus deja.
Ce fain ii capu' de mort ... haha
Da nu inteleg de ce tot apar can't be countered pe ele. Parca si vad ce mega caounterspell o sa bage ..
Eu tot ma rog la Remand:))
Silviu wrote:Eu personal sper la mass removal mai decent. Momentan "Destroy all creatures" nu e tocmai cel mai bun lucru in Standard(see undying).
..see regenerate!
Ai acolo Terminus cu posibilitatea de miracle.
nightride wrote:Vlad wrote:Eu sunt cam rătăcit cu spiritele mele...
da` tu ce vrei? "exile all creatures"?
..mult timp Final Judgment a fost cartea mea preferata. acolo a inceput W (alb) sa exileze!
nightride wrote:da` tu ce vrei? "exile all creatures"?
..mult timp Final Judgment a fost cartea mea preferata. acolo a inceput W (alb) sa exileze!
well... if you can't beat them, join them?
Silviu wrote:nightride wrote:GUW ramp cu sweepere, spirite si enchantu de +3/+3? poate si un intangible virtue p`acolo?
Ba...Da...Trebuie ceva de genul.
Ce fain ii capu' de mort ... haha
Da nu inteleg de ce tot apar can't be countered pe ele. Parca si vad ce mega caounterspell o sa bage ..
Parca vad ca Wizards trolluiesc acuma. Printeaza 30 de carti cu counter protection si nici un counter.
Sau ceva mizerie de cost aberant si efect retard
See Counterlash sau Lost in the mist
Last edited by Ionut (2012-09-06 10:33:38)
BinaryLatin wrote:Ce fain ii capu' de mort ... haha
Da nu inteleg de ce tot apar can't be countered pe ele. Parca si vad ce mega caounterspell o sa bage ..Parca vad ca Wizards trolluiesc acuma. Printeaza 30 de carti cu counter protection si nici un counter.
Sau ceva mizerie de cost aberant si efect retard
See Counterlash sau Lost in the mist
subscriu. Spelltwine and Switcheroo astea-s clar de trolling
subscriu. Spelltwine and Switcheroo astea-s clar de trolling
Ummmm... Wrong. Mai ales Switcheroo este 1st pick-able în draft și în jurul lui Spelltwine se pot face deck-uri de control în draft și în Constructed. Not trolling what-so-ever.
nightride wrote:subscriu. Spelltwine and Switcheroo astea-s clar de trolling
Ummmm... Wrong. Mai ales Switcheroo este 1st pick-able în draft și în jurul lui Spelltwine se pot face deck-uri de control în draft și în Constructed. Not trolling what-so-ever.
you play the huge wurm, i switcheroo it with mah token nope, i'm not trollin` you!! spelltwine e mai elegant, true
Last edited by nightride (2012-09-06 11:26:18)
Rarres wrote:nightride wrote:subscriu. Spelltwine and Switcheroo astea-s clar de trolling
you play the huge wurm, i switcheroo it with mah token nope, i'm not trollin` you!! spelltwine e mai elegant, true
eu joc spelltwine si bag un switcheroo si un predatory rampage ....BAM!!!
Last edited by Silviu (2012-09-06 12:19:01)
nightride wrote:Rarres wrote:Ummmm... Wrong. Mai ales Switcheroo este 1st pick-able în draft și în jurul lui Spelltwine se pot face deck-uri de control în draft și în Constructed. Not trolling what-so-ever.
eu joc spelltwine si bag un switcheroo si un predatory rampage ....BAM!!!
learn your cards.
enchantu ala e bun la ceva in afara de limited? +3/+3 ala
enchantu ala e bun la ceva in afara de limited? +3/+3 ala
depinde. un deck gen Frites poate profita de 1-2 copii de enchantment, dar nu vad sa apara un deck cu asta ca si main winning con.
primim si noi ceas de ala sexy pt pre?:))
https://www.facebook.com/photo.php?fbid
mp;theater
Last edited by Silviu (2012-09-06 14:17:03)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid mp;theater
ia-ti din piata marasti unu, scoatem foaia si-ti printez cu ce vrei tu ) unu cu bonfire ar fi beton
La noi la PRE va fi pentru cei ce platesc in avans pina pe 10, AMULETE 3D cu sigla gildei alese ...
si sa faci cu el .. CE ?
Silviu wrote:primim si noi ceas de ala sexy pt pre?:))
si sa faci cu el .. CE ?
din cate am inteles fata se poate schimba...so basically arunc ceasu si tin fetele cu ghildele