nightride wrote:lvalics wrote:Da, insa poate si din graveyard, ceea ce il face OK, pentru ca e un fel de ... unburial rite. Un fel de :-)
ba mai mult, daca e ceva grav in graveyardul oponentului si joaca reanimator, ii scoti creatura de acolo si incerci sa stai cu angel pe battlefield cat mai mult rezista (sau cu un Avacyn?? - undestructible)
cred ca e un pic prea multa mana de investit aici. nu zic imposibil, atat ca e multa, multa mana... si exista tragic slip, mutilate...
Yep, argumentul cu tragic slip si mutilate e cam invalid la un 5/6 care nu omoara, ci exileaza (deci tragic slip stays -1/-1) Plus ca noh...dies to removal e cel vechi argument.
Cu cine o aseman eu e Elesh Norn care a fost jucata si rejucata desi la inceput toti se plangeau se cost. Una peste alta, ingerul asta e un target bun pt Unburial Rites, Cloudshift(daca o fi vreodata jucat) si sa nu uitam ca in cazurile cele mai bune exileaza 3 creaturi ale oponentului pe care i le intoarce ulterior in mana si este posibil ca uneori sa-ti intorci 1-2 chestii foarte bune din graveyard pt a fi castate ulterior - gen inca un inger cand ajungi sa ai mana suficienta.
Adi, cred ca prea mult vezi partea neagra(la propriu) a paharului. Mutilate e mediocru si atat. Tragic slip s-a dovedit bun in cateva arhetipuri(prea des se sufera dupa morbid). Poate odata cu shocklands mutilate va fi mai bun dar ma indoiesc ca e mai bun overall decat Supreme Judgment.