Re: [Discutii] Rewards, FNM, special cards
Artworkul de pe Fling nu numai ca este mai fain decat originalul, dar mult mai potrivit cartii si mai ales flavor-ului
Last edited by Spoook (2010-08-03 06:09:19)
You are not logged in. Please login or register.
Artworkul de pe Fling nu numai ca este mai fain decat originalul, dar mult mai potrivit cartii si mai ales flavor-ului
Last edited by Spoook (2010-08-03 06:09:19)
ultimele svonuri de pe mtgsalvation zic ca noul foil de la Rewards va fi Day of Judgment plus cica ar fi doom blade textless
Last edited by Flobo (2010-09-07 19:04:59)
Textless DoJ ar fi chiar superb... sper numa sa arate mai bine ca textless damnation-ul.
daca ieri v-am zis de ele, azi va dau si poze:
Enjooooy!
Doom blade kind of sucks... restul is superbe.
Wow, și când se trimit astea? Ce fain e Brave the Elements
cam da....doom blade arata zici ca ar fi un pole-dancing dragon )
Concluzie: o sa avem o gramada de doj-uri de dat
Doom blade kind of sucks... restul is superbe.
What's that dragon doing to the black thing?
doom blade-ul nu are nici doom nici blade
cred ca artworkul era initial pt caretea "broken dragon pinada"
Iar DoJ-ul zici ca-i o cascada
O sa dea bine ca si foil, zic eu...
Asa cred si eu, ca va da bine ca foil...iar in rest ma bucur ca e asta foil, ca aveam nevoie de DoJ si asa s-a rezolvat problema si ma consoleaza ca inca nu am facut rost de WoG-ul textless
Wow, și când se trimit astea?
din cate am inteles de pe mtgsalvation s-au trimis deja. Tipul care incepuse topic-ul despre ele zicea ca amicul sau le primise deja. Asa ca ma gandesc ca zilele astea sau saptamana viitoare ar trebui sa ajunga si la noi. Mie la contul de DCI inca nu imi apare nimic, dar stiu ca dureaza pana fac ei up-date la treaba asta.
Last edited by Flobo (2010-09-08 14:06:08)
WOAH, Brave-ul chiar e über!! Da' şi dragonul ăla rânjitor e fain în felul lui )
damn it, si eu nu mi-am schimbat adresa unde sa imi trimita rewardsurile
cum zice lumea, inafara de brave, kinda sucks
doom blade arata mai bine daca era scris cu alb "doom blade" pe font negru. shitty art.
Eu abia acum m-am prins de ce dragonu-i mecanizat.
ca sa-i faca in ciuda la Terror?:P
Promo-ul de fnm pentru octombrie:
au schimbat aparent si logo-ul dci
Lasa balta logo-ul. Sweet artwork bub!
Daca inca nu ati citi sau vazut pe mtgsalvation.com se zice ca in noiembrie foil-ul la FNM va fi Gatekeeper of Malakir . Astept sa vad o poza, dar ca si carte suuuper
p.s: a primit careva din voi rewards-urile?
Last edited by Flobo (2010-09-26 10:42:14)
Pe mine sper sa ma anunte fosta proprietara
Pe mine sper sa ma anunte fosta proprietara
Cred ca dau o tura pe la tanti proprietara cu o sticla de vin si combin eu cartile alea