Re: [Discutii] Scars of Mirrodin
Deci FOARTE tare.....sa-l bagi in joc si sa mai ai inca 4 mana de cheltuit,sau sa ataci cu o creatura de 4/4 cum intra el in joc...ce altceva mai vrei:)
You are not logged in. Please login or register.
Deci FOARTE tare.....sa-l bagi in joc si sa mai ai inca 4 mana de cheltuit,sau sa ataci cu o creatura de 4/4 cum intra el in joc...ce altceva mai vrei:)
Holy f*ing... d-zeule mare, ii pe bune? Planeswalker-ul asta ii o bestie, big red o sa ne ingroape pe toti
noh ala da pw rosu...... e superb intradevar
pw asta + valakut si ai cam murit
amagad!
is curios care o sa fie starting price pe starcity
rares.. ce zici acum de rosu ?
adevarul e ca merita si rosu un pw adevarat.
Last edited by mihai (2010-09-09 06:38:02)
amagad!
is curios care o sa fie starting price pe starcityrares.. ce zici acum de rosu ?
adevarul e ca merita si rosu un pw adevarat.
Come si dice in engleze? I am a happy man. Yeah, that's kinda it.
Felicitari rares, are si rosu amu un pw de 60 de dolari Anyway, intr-adevar merita si rosu un pw bun de 4 mana... mai urmeaza negru.
Felicitari rares, are si rosu amu un pw de 60 de dolari Anyway, intr-adevar merita si rosu un pw bun de 4 mana... mai urmeaza negru.
Apai cacat, sper sa nu fie 60 dolari din prima, ca ma dezumflu.
Se pare că după ce au scos Vengevine în Rise și Primeval Titan în M11 s-au hotărât să nu mai dea nimic bun verdelui?
Eh, are doua carti spoil-uite, dintre care un 8/8 trample de 4 si nu-i bine?
Eh, are doua carti spoil-uite, dintre care un 8/8 trample de 4 si nu-i bine?
I don't do artifacts
Trickster wrote:Eh, are doua carti spoil-uite, dintre care un 8/8 trample de 4 si nu-i bine?
I don't do artifacts
)
pai atunci nu e setu potrivit. va trebui sa stai pe tusa pana anu viitor in toamna
damn nice PW Koth asta al ciocanului....ne putem astepta la ceva deckuri interesante din partea rosului.
S-a uitat careva la cât de faine-s landurili? I was like wow, especially the plains. Here's a teaser:
Bine, poate foresturile nu-s așa mega faine, dar no...
am aruncat aseara o privere asupra lor, pe site-ul de la wizards si am ramasa impresionat de Island-uri. Ar fi foooarte misto sa fi fost acestea full-art. Arara mai bine de cat cele de Zendikar dupa mine.
landurile is fix alea de pe mini-site-ul mirrodin. adica bk de la fiecare culoare de mana de pe minisite e de fapt cele 4 landuri ale culorii respective puse unu langa altul.
si da.. sunt foarte foarte frumoase
vreau islands
guess what... vreau Plains
Na, verde non-artefact :
Super tare! Awesome! Love it! X_X
ar merge in mass poly sa ia focusul de pe emrakul si ulamog
vati gandit ca daca primiti un DOJ in cap ati pierdut tot daca esti prea greedy?...dar TOT?
"hm....ok I'll take you're maximum 8 damage ... and you loose this game... deal!"
Last edited by Spoook (2010-09-09 15:22:52)
Și o pisică legendară destul de interesantă, dar nu îmi dau seama cât de jucabilă:
wow, ce de carti...si eu ratez startul...nasol!
Ioi ce carte. Ciobi and fetch lovers, avem aici o carte interesanta:
Si alta carte care-mi place e Galvanic Blast. Beton. La 1 Mana - Shock iar cu 3 artifacte Flame Javelin