Topic: Promo Cards ?

Salut,

Am vazut pe site-ul oficial ca se impart mai multe carti promotionale la diverse evenimente : http://www.wizards.com/magic/magazine/a … rcana/1057 Avem acces la asa ceva si in comunitatea noastra ?

Daca da, cand si cum ? Daca nu, ce trebuie sa facem pentru a beneficia de aceleasi promotii ca si alti jucatori de Magic ? Din ce inteleg eu, cartile sunt oferite de producator gratuit, mi se pare pacat sa refuzam acest cadou..

Last edited by Oneself (2012-11-15 15:54:28)

Re: Promo Cards ?

Nu stiu daca se impart si la voi aceste promo-uri insa poti afla mai multe detalii de la Sergiu (Singerete). Stiu ca exista anumite conditii de prezente/activitate minimala pentru a obtine aceste avantaje.

Last edited by TudorGrigoroaia (2012-11-15 17:32:04)

http://pwp.wizards.com/3213663536/Scorecards/Landscape.png

Re: Promo Cards ?

Acestea s-au dat la PRE-RELEASE si Game Day. Atunci cand se vor organiza concursuri la voi, gen PRE, REL, gameDay, FNM, veti primi si voi promo carduri.

http://pwp.wizards.com/8213665314/Scorecards/Landscape.png

Re: Promo Cards ?

Evenimente sunt mai multe pe saptamana insa nu am auzit niciodata ceva legat de carti promotionale. E drept totusi ca joc de curand si am participat la putine eventuri.

Vroiam sa vad daca sunt cerinte pe care le avem de indeplinit ca "store"/"comunitate" : nr. de jucatori noi (eu am adus 3 pana acum), numar de evenimente, numar de participanti sau altceva. Daca defapt exista un sitem implementat, functional si se dau deja carti promo la diferite evenimente, e perfect. Imi ramane doar sa aflu daca exista conditii speciale de participare la evenimentele respective si e timp berechet pana la Gatecrash.. wink

Multumesc pentru informatiile de pana acum.

Re: Promo Cards ?

pai trebuie sa deveniti store Core ca sa puteti face FNM si sa faceti PRE-RELEASE (dar in curand dupa cate stiu veti fi). Atunci veti primii promo ca si store.

http://pwp.wizards.com/8213665314/Scorecards/Landscape.png

Re: Promo Cards ?

smile Ok, deci pana la urma nu e implemetat sistemul ci mai avem niste cerinte de bifat; o sa vorbesc cu Sergiu sa vedem cu ce pot ajuta. Am gasit un topic chiar despre "Core Level Shop" iar cerintele de acolo cred ca sunt realizabile (daca nu cumva le-am atins deja).

Re: Promo Cards ?

Se dau si la noi carti Promo. Ultima primita a fos Deadbrige Goliath la Release Return to Ravnica. Tin minte ca si la Pre-Release M13 am primit Xathrid Gorgon.

http://pwp.wizards.com/2300135046/Scorecards/Portrait.png