Re: Concurs 1 Dec Mures
Cine merge ?
Eu nu m-am hotarat inca daca sa merg sau nu.
Si daca as merge parca nu as duce B/G zombies. Are cineva un deck top tier de dat ptr eveniment ?
Suntem destul de mulți: eu, Tudor, Ionuț, Silviu, Dobre, Prunaș și tu. Acuma în legătură cu deck-ul, nu știu ce să zic, eu recomand să mergi cu ceva ce cunoști. Stick to your guns, man. BG Zombies mi se par foarte tari și, totuși, te-au dus până în top8 la GF Cup, nu? Meciul cu Silviu putea merge în oricare direcție, zic eu. He was better on that occasion, but I wouldn't make too much about it. Deck-ul are o singură slăbiciune majoră: Terminus. În rest cred că se descurcă. Vezi cum faci să-ți îmbunătățești match-up-ul vs control and you should be more than fine!
BinaryLatin wrote:Cine merge ?
Eu nu m-am hotarat inca daca sa merg sau nu.
Si daca as merge parca nu as duce B/G zombies. Are cineva un deck top tier de dat ptr eveniment ?Suntem destul de mulți: eu, Tudor, Ionuț, Silviu, Dobre, Prunaș și tu. Acuma în legătură cu deck-ul, nu știu ce să zic, eu recomand să mergi cu ceva ce cunoști. Stick to your guns, man. BG Zombies mi se par foarte tari și, totuși, te-au dus până în top8 la GF Cup, nu? Meciul cu Silviu putea merge în oricare direcție, zic eu. He was better on that occasion, but I wouldn't make too much about it. Deck-ul are o singură slăbiciune majoră: Terminus. În rest cred că se descurcă. Vezi cum faci să-ți îmbunătățești match-up-ul vs control and you should be more than fine!
M-a dus in top 8 din cauza ca am avut si bafta masiva, am jucat cu mult control care nu era preagatit ptr zombies , dar nu am jucat cu nici un JUND(cu care am mari probleme), cu nici un Azorius aggro, de la Selesnya aggro am luat-o , sunt sigur ca nu imi merge bine nici cu Rites.
Problema cea mai mare cu deck-ul nu e ca nu e bun, e ca daca ma duc la mures si dau bani vreau sa castig, nu sa ma descurc bine. Si deck-ul asta merge bine, dar nu ma vad castigand cu el.
Asta e problema.
/end rant
Last edited by BinaryLatin (2012-11-22 18:07:55)
i'm thinking to get the supergirls to come, get it? http://deckbox.org/sets/266891
it'll be FUN
Are careva de imprumut pentru Mures urmatoarele:
3xTemple Garden
1xLoxodon Smiter
1xRest in Peace
1xGarruk Relentless
1xTrostani, Selesnya's Voice
3xTemple Garden
1xLoxodon Smiter
1xRest in Peace
1xGarruk Relentless
Doar Trostani am de acolo. E posibil si un Temple Garden. S-ar putea sa deschidem saptamana viitoare premiile de la GF CUP si poate gasim pe acolo restul de carti de care ai nevoie. Te anunt!
Mersi.
SI cumva 2 Cavern of Souls? Chiar de vanzare daca e.
Una cred ca da, e si de vanzare. Despre a doua te anunt curand, trebuie sa vorbesc cu Silviu.
3xTemple Garden
1xLoxodon Smiter
1xRest in Peace
1xGarruk Relentless
Am Rest in Peace.Il trimit prin doru sau prin cnv ?
Sau, daca pot sa te ajut cu un sfat prietenesc, dupa cum spune maestrul jocului Luis Scott Vargas (LSV):
"You have to be pretty serious about playing control or aggro," Scott-Vargas said. "There is no midrange."
Philips and Utter-Leyton, completely unprompted, gave the exact same analysis of midrange's poor spot in this week's metagame.
"Sphinx's Revelation pushes out midrange decks. For example, it completely invalidates Jund decks," Utter-Leyton said, adding that cards like Huntmaster of the Fells, pretty much the quintessential midrange card, just aren't good when people are playing giant Sphinx's Revelations.
The answer to Sphinx's Revelation, for a time, was the Blue-White Flash deck that popped up and was popular into last weekend. Combining cheap, multi-purpose threats with countermagic and card drawing, not to mention all-star Restoration Angel, has long been a way to combat "big spell" decks like the Bant decks trying to cast Thragtusks and massive Sphinx's Revelations.
Cred ca mai bine ai miza pe un GW aggro deck care a castigat foarte multa popularitate in ultima vreme iar cartile din deck nu sunt foarte scumpe (Mayor of Avabruck, Precinct Captain, Silverblade Paladin etc) cea mai scumpa dintre ele fiind probabil Sublime Archangel.