Topic: Friendly Draft! This week!
Stiu ca vom avea un draft chiar maine seara dar cred ca intotdeauna este chef pentru mai mult draft, mai ales daca este gratuit.
In urma castigurile de la GFCUP am hotarat impreuna cu Silviu sa tinem un friendly draft in loc sa deschidem boosterele pe 'sec' insa pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru.
Pentru a pastra formula cea mai buna de draft am decis sa tinem un draft pentru un Pod de 8 persoane la sfarsitul acestei saptamani, cel mai probabil Joi seara incepand cu ora 7 - 7:30 dupa posibilitati.
Pentru primii trei din acest draft am pregatit cateva premii minore dar avand in vedere lipsa unei taxe cred ca toata lumea va fi multumita cu acestea. Vom da un booster castigatorului si premii surpriza pentru locurile 2-3 (vor fi single-uri din seturi aflate in standard)
DATA: 29.11.2012
ORA: 19:00
Nr. locuri: 8
Locul 1: 1 x RTR Booster Pack
Locul 2: 2 carti ce pot fi jucate in Standard
Locul 3: 1 carte ce poate fi jucata in Standard
O sa il rog pe Rares sa nu faca un eveniment pe pagina principala. As prefera sa se inscrie fiecare aici, printr-un post si in caz ca cineva nu mai poate ajunge sa anunte in timp util (pana miercuri seara).
Nu uitati, ocupati locurile in limita a 8 persoane. Voi updata lista pe masura ce va inscrieti.
- Silviu Mayer
- Tudor Grigoroaia
- Doru But
- Liviu Dobre
- Dorin Cucicov
- Gyula Uszkai
- Razvan Coman
- Daniel Bacea
Last edited by TudorGrigoroaia (2012-11-29 13:33:14)