Re: [Event] PreRelease Gatecrash
Orzhov for me!
You are not logged in. Please login or register.
Orzhov for me!
Gruul sa fie :-)
Sa moara mortu' Ce noroc am :-))
Daca cineva doreste ma ofer sa ma duc in locul lui...just saying
Ma duc si eu la pre-release, aici in Grenoble. Credeam ca magazinul din zona e mic, dar se pare ca lucrurile nu is chiar asa. Aici "prerelease-ul" are loc tot week-endul. Incepe cu vineri la 12 noaptea, apoi sambata la 13 si la 19:30; duminica la 10 si la 17. Cine se muta aici?
Ma duc si eu la pre-release, aici in Grenoble. Credeam ca magazinul din zona e mic, dar se pare ca lucrurile nu is chiar asa. Aici "prerelease-ul" are loc tot week-endul. Incepe cu vineri la 12 noaptea, apoi sambata la 13 si la 19:30; duminica la 10 si la 17. Cine se muta aici?
Si eu cand ma intorc la Nantes ma duc la prerelease. O sa fiu in acelasi prerelease cu Guillaume Matignon si Guillaume Wafo-Tapa.
vikirosen wrote:Si eu cand ma intorc la Nantes ma duc la prerelease. O sa fiu in acelasi prerelease cu Guillaume Matignon si Guillaume Wafo-Tapa.
Na hai sa ne dam tari )
Foarte tare Viki!
Tare o sa fie daca apuc sa joc cu ei sau poate poate, chiar sa-i bat. Va dati seama cum postez aici screenshot de pe planeswalker points cu meciul
screenshot de pe planeswalker points cu meciul
Nu vreau sa fiu offtopic, nu prea stiu unde ar trebui sa postez, dar eu nu am mai jucat de cand au aparut punctele astea. Trebuie sa fac ceva special sau doar ca si inainte, ma afisez cu dci nr la joc?
Gata, il avem si pe ultimul inscris: Sławomir Widor
Inscriere pe Facebook
IN cazul in care se mai poate sau cineva renunta...sau se suplimenteaza locurile ma inscriu si eu sa joc pentru (dar nu in locul lui) Ioan - Iacob Netea
iar din cauza ca sunt un noob si jumatate imi dai linkul unde se putea inscrie (sau orice link legat de prerelease pe FB la pagina de GameFlux ca eu nu am gasit...si m-ai facut curios)
Last edited by Spoook (2013-01-03 20:45:51)
IN cazul in care se mai poate sau cineva renunta...sau se suplimenteaza locurile ma inscriu si eu sa joc pentru (dar nu in locul lui) Ioan - Iacob Netea
iar din cauza ca sunt un noob si jumatate imi dai linkul unde se putea inscrie (sau orice link legat de prerelease pe FB la pagina de GameFlux ca eu nu am gasit...si m-ai facut curios)
Pai sa le iau pe rand.
Problema cu suplimentatul locurilor este urmatoarea: 32 locuri sunt disponibile in shop, atatea scaune la mese sunt. Nu stiu daca se mai pot adauga, plus 33 de jucatori ar insemna runde cu 1 bye ceea ce este destul de lame. Eventual mai cauta inca 1 om si vedem cumva.
Legat de inscrierea pe FB: nu am creeat nici un event acolo, dar acest tip Widor m-a contactat inca de anul trecut ca vine din Polonia in Romania, la Cluj la facultate si ca ar vrea sa joace Magic. Deci a fost o inscriere verbal-scrisa pe calea paginii GameFlux
Ms mult de raspuns... e fain sa avem si strain la astfel de evenimente...
pai atunci sunt pe lista de asteptare... in cazul in care cineva se mai anunta/renunta....
Na, vin si eu. Sigur. Depinzand de unde este loc (respectiv ce inseamna suplimentari). Ma anuntati voi . Da de venit as veni.
De la Cluj vine cineva la Mures??
Daca da, va rog dati attend si alegeti ghilda.
Se pare ca din nefericire Ioan - Iacob Netea a fost nevoit sa retraga sponsorizarea, deci sunt din nou liber de contract
Astept "investitori"...incat la cat de fain arata sa fie setul presupun ca sunt unii care doresc sa aiba setul mai mare de carti