Re: [Event] PreRelease Gatecrash
As intra la Simic, daca zici ca ai suplimentat locurile. Daca nu raman cu salbaticii
You are not logged in. Please login or register.
As intra la Simic, daca zici ca ai suplimentat locurile. Daca nu raman cu salbaticii
Daca mai sunt locuri, Orzhov please si mersi mult.
Nume: Mihai Veres
Confirm si ma bag in club la d.j. boros. Daca ma primiti
Confirm si ma bag in club la d.j. boros. Daca ma primiti
Admis.
Preferabil mai gasiti un om, serios, in 37 e nasol. Poate facem o cheta pentru Gyula sau ceva.
Frumos gand....desi nu cred ca nu as permite sa particip.. pur si simplu nu vad rostul sa platesc si sa raman cu cartile respective cand oricum nu le joc.. mai bine le-as vinde/as juca pt altcineva incat cartile sa ajunga in maini bune
singerete wrote:Preferabil mai gasiti un om, serios, in 37 e nasol. Poate facem o cheta pentru Gyula sau ceva.
Frumos gand....desi nu cred ca nu as permite sa particip.. pur si simplu nu vad rostul sa platesc si sa raman cu cartile respective cand oricum nu le joc.. mai bine le-as vinde/as juca pt altcineva incat cartile sa ajunga in maini bune
Sugerez sa aplici metoda lui ciobi. Participi cu banii tai si premii+ carti valoroase le dai apoi celor din comunitate pe bani sau pe boostere pt a participa la evenimente ce vor veni(daca se mai accepta plata in boostere+bani)
Imi pare rau,dar ma retrag si eu.
Trece-l pe Marius Burzo la Boros. Thanks
Muta-ma la Gruul te rog. Ms.
Salut,
Pentru ultimele doua locuri:
Simic - Safta Marius
Gruul - Cosmin Dreve
2 intrebari:
1. Se poate obtine DCI nr. si online sau tre sa fim neaparat in magazin?
2. Exista posibilitatea sa cumparam alte prerelease kituri in afara de cele cu care intram in concurs?
(scuze daca s-a mai intrebat dar n-am stat sa citesc tot topicul)
Last edited by 100000111579419 (2013-01-17 09:01:06)
1. Mere destul de rapid chestia cu dci no.
2. Din cate stiu, pre-release kiturile nu se pot cumpara.
alta intrebare: Chestie din asta, de release, noi nu o sa avem?
1. Mere destul de rapid chestia cu dci no.
2. Din cate stiu, pre-release kiturile nu se pot cumpara.alta intrebare: Chestie din asta, de release, noi nu o sa avem?
Nu mai exista release propriu zis, e numai un FNM care poate sa fie de orice format, numai ca in samptamana aceea pe langa FNM promo, primeste fiecare participant promo cardul de "release" cum ar veni
Update: Toate locurile au fost ocupate, deci vă aştept pe toţi peste o săptămâna la PreRelease.
1. DCI-urile se obţin doar la faţa locului, se completează repede deci nu-i nici o bătaie de cap cu ele.
2. Kit-urile de PreRelease nu sunt de vânzare. Posibil totuşi să găseşti pe ceva site-uri de prin străinătate dacă chiar te interesează să iei ulterior.
3. Release eventul se desfăşoară exact cum a zis Fistyke... iar noi încă nu ştiu cum îl vom organiza, adică în weekend-ul imediat următor Pre-ului sau în prima vineri (când se şi ţine mai nou). O să vă anunţăm oricum când ştiim mai multe detalii.
2. Exista posibilitatea sa cumparam alte prerelease kituri in afara de cele cu care intram in concurs?
(scuze daca s-a mai intrebat dar n-am stat sa citesc tot topicul)
Daca mai vrei kit-uri de Pre puteti participa la PreRelease si la noi la Mures!
100000111579419 wrote:2. Exista posibilitatea sa cumparam alte prerelease kituri in afara de cele cu care intram in concurs?
(scuze daca s-a mai intrebat dar n-am stat sa citesc tot topicul)Daca mai vrei kit-uri de Pre puteti participa la PreRelease si la noi la Mures!
Cred ca e deja inscris
IMPORTANT: după cum vă spuneam chiar la început, a sosit momentul ca să ne înscriem oficial pe site-ul RegGoblin la event. Aveţi mai jos link-ul.
Înscriere PreRelease Gatecrash
Chiar dacă deja apăreţi în listă pe site, e important să vă înscrieţi.
Vă rog să-i informaţi şi pe ceilalţi.
Mersi