Re: Gatecrash Rumor Mill
RATSES!lLITTLE CUTE RATSES!MUST HAVE THEM !!
You are not logged in. Please login or register.
RATSES!lLITTLE CUTE RATSES!MUST HAVE THEM !!
By, bye hexprofffffffffffffffffff :-)
Creature - Ogre Rogue
Rare
Whenever another nontoken creature you control dies, put a 1/1 black Rat creature token onto the battlefield.
Rats you control have deathtouch.
Ce marlanie. Hexproof is false advertising!!!
Nice Commander material....daca cineva prinde una as dori la trade/buy
*EDIT* Traducere la Orzhov Charm: Instant Uncommon
Choose one - Return target creature you control and all Auras you control attached to it to their owners' hands; or destroy target creature and you lose life equal to that creature's toughness; or return target creature card with converted mana cost 1 or less from your graveyard to the battlefield.
Now these are spoilers that I like, that mass removal has a certain appeal, hope it isn't overcosted
Last edited by Silviu (2013-01-16 08:31:54)
*EDIT* Traducere la Orzhov Charm: Instant Uncommon
Choose one - Return target creature you control and all Auras you control attached to it to their owners' hands; or destroy target creature and you lose life equal to that creature's toughness; or return target creature card with converted mana cost 1 or less from your graveyard to the battlefield.
Now these are spoilers that I like, that mass removal has a certain appeal, hope it isn't overcosted
Deci setul asta e plin plin plin cu carti extraordinare pt. EDH!!!
lvalics wrote:Ce marlanie. Hexproof is false advertising!!!
E bun artifactul si putea fi printat deja in SoM cand mai era Trinket Mage pe zona
Apoi sincer cam ala-i singurul format de constructed care se bucura. Da' hell... cycle de 7 mana.
grixis vamps seems nice, sper ca nu mi-am vandut degeaba vampirii
Last edited by nightride (2013-01-17 08:24:49)
Si mie mi se pare tare vampiroiul asta. Sigur se vor face ceva deck-uri in jurul lui.
Am o impresie ca deckurile alea o sa faca asa un FAIL!
Serios? Chiar e mitica asta? Trebuie sa mai apara niste discarduri sau w/e ca sa aiba potential asta..
singerete wrote:Si mie mi se pare tare vampiroiul asta. Sigur se vor face ceva deck-uri in jurul lui.
Serios? Chiar e mitica asta? Trebuie sa mai apara niste discarduri sau w/e ca sa aiba potential asta..
E mitica pt. ca in limited e coool, il vad jucat in EDH, si poate ceva mai vechi. In standard e ca si stab wound.
dar grulul asta chiar ca ar trebui sa fie mitica!
Last edited by benczi (2013-01-17 09:30:36)
Silviu wrote:singerete wrote:Si mie mi se pare tare vampiroiul asta. Sigur se vor face ceva deck-uri in jurul lui.
Serios? Chiar e mitica asta? Trebuie sa mai apara niste discarduri sau w/e ca sa aiba potential asta..E mitica pt. ca in limited e coool, il vad jucat in EDH, si poate ceva mai vechi. In standard e ca si stab wound.
E card advantage, that's nice, dar nu vreau ca adversarul sa aiba si el un Bob .(de'asta zic ca nu merita sa fie mitica). Macar daca aveai un JTMS sau Sensei's Top sa poti manipula primele carti.
Singurul combo fain pe care-l vad e Liliana + asta: tu joci ce ai pe tura aia, +1 Liliana, adversarul da discard la ce a "tras" tura asta.
Cum a zis Doru, poate e bun contra rampa/reanimator.
Last edited by Silviu (2013-01-17 10:10:09)
E asa amuzant cad toata lumea zice ca o carte nu ar trebui sa fie mitica, pana apare un deck cu el si sare costul la 20-30 USD.
benczi wrote:Silviu wrote:Am o impresie ca deckurile alea o sa faca asa un FAIL!
Serios? Chiar e mitica asta? Trebuie sa mai apara niste discarduri sau w/e ca sa aiba potential asta..E mitica pt. ca in limited e coool, il vad jucat in EDH, si poate ceva mai vechi. In standard e ca si stab wound.
E card advantage, that's nice, dar nu vreau ca adversarul sa aiba si el un Bob .(de'asta zic ca nu merita sa fie mitica). Macar daca aveai un JTMS sau Sensei's Top sa poti manipula primele carti.
Singurul combo fain pe care-l vad e Liliana + asta: tu joci ce ai pe tura aia, +1 Liliana, adversarul da discard la ce a "tras" tura asta.
Cum a zis Doru, poate e bun contra rampa/reanimator.
just use Index
Baaah fratzică, eu acum văd că ala îţi dă cartea în mână. Credeam că o pune în grave. Pfff, nici n-am citit cartea până la sfărşit...
Fratzică, nu doar tu iei cartea pe mana.. si adversarul..
Iar exclus nu este sa aibe si el o forma de library manipulation. Oricum, cartea e okish, nu o vad ca si autoinclude in dimir, dar na.. mai sunt vreo 7 seturi care apar pana iese asta din standard..
Mi se parea mult mai ok daca nu avea Flying si dadea damage doar oponentilor. OP?
OK, someones watching waay too much reddit!
Interesant, daca am Realmwright si numesc Swamp, nu e aceasi ca si efectul lui Urborg nu? Deci sa zicem pentru cabal coffers e bun da landurile nu dau mana neagra nu?
acuma vad ca si Urborg zice ca Each land is a Swamp in addition to its other land types. deci its the same i guess
Last edited by attikussz (2013-01-17 21:21:46)