Topic: Gatecrash League - Start

http://cdn.magicspoiler.com/wp-content/uploads/2013/01/Gatecrash-League-Kit-615x345.jpg

Data: Duminică 10 Februarie 2013
Ora: 11:00
Locaţia: RedGoblin Cluj (Str. Paris nr. 19-21)
Nr de locuri: 24
Format: Sealed Deck
Taxa: 120 de lei/persoana (include 6xboostere Gatecrash)

Dragi prieteni,

iata ca incepand din aceasta duminica (10 feb 2013) veti avea ocazia sa participati in prima Liga oficiala MTG (Gatecrash League) organizata in Cluj Napoca. In cadrul evenimentului de Start va veti alege o ghilda pe care o veti reprezenta de-a lungul Ligii.

Aceasta va debuta cu un Sealed, urmata de 5 saptamani de Gatecrash Constructed in care practic va veti imbunatatii deck-ul facut in primul eveniment din Liga.

De-a lungul celor 5 saptamani de Gatecash Constructed fiecare jucator va putea sa-si imbunatateasca deck-ul cu cate 1 booster/event, boostere care se vor putea achizitiona la pretul de 15 lei in loc de 17 lei (si doar 1 booster/pers/event).

Dupa cele 6 saptamani se va trage linia iar cei mai buni jucatori vor fi premiati.

Calendar evenimente Liga

  • 10 februarie - League Start

  • 17 februarie - etapa 1

  • 24 februarie - etapa 2

  • 3 martie - etapa 3

  • 10 martie- etapa 4

  • 17 martie - etapa 5 - finala

Evenimentul initial (Sealed-ul) va avea un numar standard de reprize dependent de numarul de participanti. Restul etapelor (Constructed) vor avea un umar fix de 3 runde/event indiferent de numarul de participanti.

Taxe etape Constructed:

  • 30 ron taxa participare etapa (include 1 booster) sau

  • 15 ron taxa participare etapa (nu include booster)

Fond premiere Liga

  • 0.75 booster/participant etapa inaugurala

  • 0.5 booster/participant/etapa

Distributia premiilor

- 1 booster se va duce catre Cupa GameFlux si PotY 2013

- la concursul inaugural (din 10 februarie) locurile I-III vor primi cate 1 booster

- locurile IV si V vor primii sigur cate 1 booster indiferent de numarul de jucatori inscrisi in liga

- la finalul ligii>

Locul I - 50% din fondul de premiere + banner guilda
Locul II - 30% din fondul de premiere + banner guilda
Locul III - 20% din fondul de premiere + banner guilda
Locul IV - 1 booster + banner guilda
Locul V - 1 booster + banner guilda

Fondul de premiere se va rotunji in jos daca nu iese numar intreg de boostere... totusi la impartirea procentuala a premiilor, daca numarul de boostere nu iese intreg se vor rotunji catre jucatorul cu performante mai bune dar astfel incat toti premiantii sa ia 1 booster (daca este posibil).

In fiecare etapa se va folosi deckul de la etapa initiala la care se poate adauga daca se doreste inca un booster dar pastrandu-se numarul de minim 40 de carti. Cartile o sa fie notate la sfarsitul fiecarei etape si fiecare jucator va primi un deck box pentru a-si pastra deckul.

Castigatorul de la etapa finala este determinat in functie de numarul de puncte acumulate la 4 din cele 6 (1+5) etape de concurs, deci practic este nevoie sa participati la cel putin 4 etape ca sa intrati in cursa pentru premiile finale.

http://pwp.wizards.com/9212457895/Scorecards/Landscape.png

Re: Gatecrash League - Start

Nice. Dat fiind ca e vorba de o bataie pe ghilde, insa, ar fi fost fain daca se facea ca la Pre, cu un booster dedicat - asa ar fi fost sanse mai mari sa chiar poti juca cu ghilda pe care teoretic o reprezinti.

signature

Re: Gatecrash League - Start

Question.Ghilda o alegem pe loc bazat pe cartile care ne ies ?

Re: Gatecrash League - Start

Bogdish wrote:

Question.Ghilda o alegem pe loc bazat pe cartile care ne ies ?

Nu, pur si si simllu alegi ghilda pentru care vrei sa joci.

http://pwp.wizards.com/3213663536/Scorecards/Landscape.png

Re: Gatecrash League - Start

Având în vedere că nu e legat de ce cărţi ne ies, putem alege să reprezentăm o ghildă din RTR?

Re: Gatecrash League - Start

Se numeste Gatecrash League, deci ghildele se vor alege din cele aparute acum in Gatecrash. Cel mai probabil in Dragon's Maze League se va putea alege din toate cele 10.

http://pwp.wizards.com/9212457895/Scorecards/Landscape.png

Re: Gatecrash League - Start

Questions de la mine:
1. Ce se intelege prin alegerea ghildei avand in vedere ca oricum o sa fie sealed format din boostere generale (si nu boostere guild-specific)?
2. Ce intelegeti prin "Constructed" in saptamanile urmatoare? Se pot introduce orice carti valabile in standard sau intelegem prin Constructed simplul fapt ca se "adauga cate un booster per saptamana"?
3. Ce se intampla cu cei care nu vor putea participa in fiecare saptamana din te-miri-ce probleme ce pot aparea in our daily lives pe parcurs (dat fiind faptul ca eventul se intinde pe 6 saptamani)?
4. Va fi acelasi sistem ca la draft (la inceputul etapei iti faci un deck cu care esti obligat sa incepi fiecare runda)? Daca da, deckul se poate schimba intre etape? Si ce va contine sideboardul? Restul cartilor sau un numar limitat din acestea?

Mersi!

Re: Gatecrash League - Start

Salut si bine ai venit pe forum!

1. Adica iti alegi o ghilda doar pentru "poveste", aceasta neinfluentzand cu nimic ceea ce vei juca (adica, daca alegi sa reprezinti Boros sa zice, dar deschizi carti bune pentru un Dimir, nu-i nici o problema sa joci Dimir). Asta cu ghilda conteaza mai mutl pentru story si ca la final sa poti spune, da, membrul ghildei x a castigat liga.

2. Prin constructed trebuie inteles modul de constructie al deck-ului. De aceea n-am scris Standard Constructed sau Block Constructed. Poate ii vom spune Set Constructed, ca sa intelegem ca doar carti din setul actual (Gatecrash) vor fi acceptate in compozitia pachetului. Se va adauga cate 1 booster pe saptamana ca sa-ti imbunatatesti deck-ul (scoti ceva bagi altceva). Toate cartile care le veti deschide se vor nota pe un checklist care va fi updatat pe toata perioada ligii. Nu aveti voie sa adaugati alte carti decat cele deschise in cadrul ligii.

3. Ca sa poti fi eligibil pentru premierea finala trebuie sa participi la minim 4 eventuri din 6, deci se pot shunta max 2 smile

4. Intre eventuri deck-ul se va putea schimba/modifica dar in timpul aceluiasi event nu (exceptie eventul de start/sealed-ul). Adica, daca in Etapa 2 joc un deck si nu-mi convine il pot schimba pentru Etapa 3, dar in cadrul Etapei 2, de la o runda la alta, se va reveni la deck-ul initial. Sideboard-ul va fi compus din restul cartilor acumulate (in cadrul ligii) pana in momentul acela.

http://pwp.wizards.com/9212457895/Scorecards/Landscape.png

Re: Gatecrash League - Start

Okie dokie, mersi mult smile

Re: Gatecrash League - Start

Say, who's the Dimir champion so far?

Because me, I have a certain... interest in that Dimir banner.

signature