Re: [Event] GameFlux Player of the Year 2010
Cu stupoare confirm si eu prezenta!
Are you for real? that trophy is awesome
no offence pentru cei de la iasi, dar cand ma gandesc ce s-a dat acolo...
Iata si Cupa pentru care ne vom lupta pe data de 4 Decembrie.
Mie nu imi merge link-ul...
Mda... se pare ca nu le place hotlinking la aia.
Nici eu nu pot vedea imaginea cupei; nu ca as putea-o castiga, dar curios tot sunt.
O gasiti pe Twitter poza
Ce user?
Nu le place la poza de voi eu o vad foarte bine and it's pretteh
So shiny O_O
Tis' the holy grail, and it is not meant for mortals.
Uau .
I want one...
e super... mai mult.. e fenomenal... piramidal even
desi eu nu am vazut cupa din Iasi... dar asta e tare bengos....
I want a picture with it
O sa te las sa faci o poza cu ea dupa ce castig :D
Oricine ar câştiga, da' ORICINE, trebuie să verse nişte Jägermeister în ea (cam o sticlă, aşea) şi să facă turu' de onoare pe la fiecare. Cupa cu alcool. Gurule, considerând că eşti un meseriaş, dăzinfectează bine cupa în prealabil .
Oricine ar câştiga, da' ORICINE, trebuie să verse nişte Jägermeister în ea (cam o sticlă, aşea) şi să facă turu' de onoare pe la fiecare. Cupa cu alcool. Gurule, considerând că eşti un meseriaş, dăzinfectează bine cupa în prealabil .
dezinfecteaza Jägermeister bine
OK, in caz ca nu a zis nimeni pana acum: you guys are damn lucky with such an organizer. Pe langa faptul ca va da premii peste premii, va face si o cupa fenomenala pentru turneul final.
Hands up and celebrate your voodoo doc! Oh, and you'd better have a darn good Christmas present for him.
OK, in caz ca nu a zis nimeni pana acum: you guys are damn lucky with such an organizer. Pe langa faptul ca va da premii peste premii, va face si o cupa fenomenala pentru turneul final.
Hands up and celebrate your voodoo doc! Oh, and you'd better have a darn good Christmas present for him.
HANDS UP! XMas present is being processed as we speak.
Ryu wrote:OK, in caz ca nu a zis nimeni pana acum: you guys are damn lucky with such an organizer. Pe langa faptul ca va da premii peste premii, va face si o cupa fenomenala pentru turneul final.
HANDS UP! XMas present is being processed as we speak.
Shouldn't that have been a surprise?
Noroc ca ne avem unii pe altii. Ca altfel nu faceam nimic eu ca organizer. Plus sa nu-i uitam pe Mihai, Rares, Ovi, Flo cu ajutorul carora am organizat evenimentele de-a lungul anului. Nu in ultimul rand Laurei si lui Sebi.
Spoken like a true Guru, Guru. Hats off to you!
Lista celor 16 este pusa in primul post!
Cei care sunt cu semnul intrebarii trebuie sa confirme prezenta sigura la event. Cei care sunt cu OK au confirmat deja si-i rog sa se si bifeze la event. Adica aici.