Topic: Concurs incepatori 2 martie 2013
Sambata 2 martie 2013 ma gandeam sa facem un concurs pentru incepatori
ideea este ca sambata asta a fost un baiat nou norbert si si-a luat rau bataie si nu cred ca a inteles mare lucru..
pe de alta parte au fost o gramada de oameni noi care ar vrea sa vina la un concurs dar nu au curaj caci precum prea bine spun "nu au experienta"
asa ca ma gadeam ca sambata 2 martie in loc de un event pentru astia vechi sa facem un concurs pentru astia noi..
am facut un afis A3 pe care o sa il printez si sa il punem prin facultati.. o sa ma ajute astia noi care vor sa vina..;
am facut si afis pentru pagina de red goblin..
vreau sa participe doar incepatori
vreau sa fie o taxa de 20 ron in care sa includem si un suc.
nu vreau sa fie gratuit pentru ca atragem un anumit fel de oameni.. conursul trebuie sa coste ca sa se inteleaga de la inceput ca acest joc costa..
as propune sa folosim deckuri din astea monocrome de 60 carti facute din cutia milei..
sau alceva daca exista sugestii
fondul de premiere o sa fie de 1 booster /participant.. + 1 banner cu magic este drept din mirodin pe care voi nu l-ati aprecia ei insa.. (il am de la mihai)
din care 0.5 boostere o sa le adaugam la fondul de premiere al cupei si PotY
ce am nevoie de la voi?? de niste oameni care sa vina in acea sambata si sa poata sta niste ore sa le explice oamenilor reguli si sa ii ajute sa inteleaga jocul..
deci????? idei?? sugestii?? ajutor??