Topic: MTG Sibiu
Mai este în Sibiu cineva care joacă? Mi-ar plăcea să găsesc și eu un grup...
You are not logged in. Please login or register.
Mai este în Sibiu cineva care joacă? Mi-ar plăcea să găsesc și eu un grup...
Trebuie sa sapam putin, dupa cate stiu erau cativa jucatori. O sa caut in arhive sa vad cine ...
Eu sunt din Sibiu.
Și mai există vreo comunitate în care să se joace Magic? Eu unul am început din decembrie să joc cu prietena și mi-ar plăcea să mai găsesc vreo câțiva oameni pasionați, pentru jucat și schimburi eventual...
Sunt eu . Am si 2 colegi de serviciu pe care i-am convins sa cumpere niste carti, dar nu stiu cat sunt de dedicati jocului.
Păi mie unul mi-ar plăcea să stabilim odată o întâlnire, poate mai putem face unele jocuri amicale din când în când, deși nici eu nu sunt prea avansat. Weekendul ăsta o să merg pe la Cluj să particip acolo la primul meu eveniment, poate mai capăt ceva experiență. Oricum, dacă vrei mă găsești pe facebook, cu același nume, și așa putem să păstrăm legătura mai ușor decât pe forum
Sigur ca da, putem aranja o intalnire. S-ar putea ca un coleg sa fie si el interesat, oricum e plecat din oras pana saptamana viitoare, asa ca poate candva in timpul saptamanii viitoare. Eu nu folosesc Facebook, dar poti sa ma contactezi pe mizlepew@gmail.com.
In alte orase sunt comunitati de MTG, probabil ca sunt cativa oameni care joaca si prin Sibiu, dar nu am stat niciodata sa ii caut.
Daca aveti nevoie de ajutor la carti, evenimente sanctionate etc, puteti sa ne cereti ajutorul.
Va putem trimite si niste carti comune, vreo 200-300 de bucati ca sa aveti cum sa va faceti deckuri mai variate. (free)
Just let me know
Lehel
LE&LE Games
Păi dacă reușim să ne organizăm puțin și să fie un număr destul de rezonabil ar fi interesant să facem și niște evenimente, dar cred că nu e cazul deocamdată. Eu nu prea am cărți mai vechi, cel mai vechi set este Inninstrad și din el am destul de puține, așa că ar fi binevenite niște cărți din seturile pe care nu am apucat să le cunosc încă.
Da-mi o adresa psotala si trimit cateva carti.
str. Henri Coanda nr. 23 Sibiu
Last edited by vladoiu_lau (2013-02-27 09:29:23)
Da-mi si mobil ca sa te gaseasca curierul :-))
0743431225
OKI, miine le ai.
Mersi mult!
vladoiu_lau: a sosit pachetul???
@ Ivalics: A ajuns pachetul vineri, dar din păcate eu eram deja în drum către Cluj, așa că doar mâine voi putea să îl ridic. Îți mulțumesc mult!
@ Mitza & MizLePew: Păi dacă sunteți dispuși putem să ne întâlnim dar eu aș putea doar după data de 11 martie, cândva după ora 18:30... Când puteți și voi, spuneți și stabilim un loc.
OK, suna la ei sa nu aduca inapoi pachetul ;-)
) Am vorbit deja cu ei, îl țin bine la ei până mâine
Eu sunt de acord sa ne strangem pt un Magic. Pe 11 - 13 martie nu sunt disponibil.
Pt lvalics: Vinzi carti de Magic, m-ar interesa mai ales rare si daca da la ce pret ?
Salut,
Ma bucur sa vad interes pentru Magic si in Sibiu. Eu sunt din Brasov si aici avem o comunitate mica dar cu mult chef de joc. Daca aveti drum prin Bv dati un semn si ne organizam pentru un eveniment. Noi avem vreo 6 oameni care ar baga Draft aproximativ oricand dar jucam cu placere si Standard si altele. Tinem si FNM, deci in fiecare vineri de la 19 sunt oameni care se joaca, duminica avem liga si apoi Draft cateodata samd. Va sugerez sa intrati in grupul MTG Brasov pentru a fi la curent cu activitatile noastre si sper sa ne vedem cat mai curand la un eveniment.
PS
Pe facebook exista grupul Magic the Gathering Brasov.
Păi atunci să rămână joi (14.03) sau vineri (15.03) pe la ora 19? Ca locație mă gândesc să fie undeva unde nu e prea aglomerat și nici prea multă gălăgie, poate în Tea Spot, pe Tribunei. Ce spuneți?