Re: Carti imprumut :)
Ok, mai am nevoie de
2 Blasphmeous Act
4 Volcanic strength
You are not logged in. Please login or register.
Ok, mai am nevoie de
2 Blasphmeous Act
4 Volcanic strength
as avea nevoie de:
3x Mulch
4x cartel Aristocrat
4x kessig malcontents
1x godless shrine
4x temple garden
1x cavern of souls
2x angel of serenity
1x deathrite shaman
2x restoration angel
2x Huntmaster of the fells
2x slaugher games
1x sunpetal grove
Imprumut sau trade;).Mersi
Last edited by andrew1997 (2013-04-20 11:30:33)
Toti cei la care v-am imprumutat carti va rog sa le aduceti la urmatorul eveniment.Silviu, Ioana, Benczi, si nu mai stiu cine =P
Last edited by Bogdish (2013-05-04 17:06:17)
Hei, caut si eu 3 skullcrack, 1 pyrewild shaman, 1 hellrider, 3 rootbound crag, 2 traitorous blood, si un blasphemous act imprumut/trade pentru nationale.
Toti cei la care v-am imprumutat carti va rog sa le aduceti la urmatorul eveniment.Silviu, Ioana, Benczi, si nu mai stiu cine =P
iam dat lui andrei toate cartile de la tine cand am avut cubeul.
Bogdish wrote:Toti cei la care v-am imprumutat carti va rog sa le aduceti la urmatorul eveniment.Silviu, Ioana, Benczi, si nu mai stiu cine =P
iam dat lui andrei toate cartile de la tine cand am avut cubeul.
Le-am primit pe acelea.Dar mai am imprumutate niste rest in peace si blind obedience pe undeva.
are cineva sa-mi deie Voice of resurgence pt mures?
are cineva sa-mi deie Voice of resurgence pt mures?
Stai la rand.
benczi wrote:are cineva sa-mi deie Voice of resurgence pt mures?
Am eu 1.
YES! My Hero!!!
now, 3 more heroes are still needed 4tw
I have 4 Mutilates.
Are cineva 1 acidic slime si 3 centaur healeri?
Are cineva 1 acidic slime si 3 centaur healeri?
da.
Bogdish wrote:Are cineva 1 acidic slime si 3 centaur healeri?
da.
Adui te rog azi.Si un Rest in Peace daca ai
Mi-ar trebui si mie pentru sambata niste Godless Shrine si Isolated Chapel, doar pana la sfarsitul zilei respective. Deci daca are cineva care va fi la Goblin in acea zi landurile astea si nu le joaca, I'd really appreciate if I could borrow them pt. Game Day. Mersi!
Mi-ar trebui si mie pentru sambata niste Godless Shrine si Isolated Chapel, doar pana la sfarsitul zilei respective. Deci daca are cineva care va fi la Goblin in acea zi landurile astea si nu le joaca, I'd really appreciate if I could borrow them pt. Game Day. Mersi!
Iti pot aduce 3 si 3.
are cineva 3xOmniscience, 2xTyrant of Discord, Borborygmos Enraged and 2xGriselbrand ?
Ixithra wrote:Mi-ar trebui si mie pentru sambata niste Godless Shrine si Isolated Chapel, doar pana la sfarsitul zilei respective. Deci daca are cineva care va fi la Goblin in acea zi landurile astea si nu le joaca, I'd really appreciate if I could borrow them pt. Game Day. Mersi!
Iti pot aduce 3 si 3.
Mersi mult de tot! Dau o bere!
are cineva 3xOmniscience, 2xTyrant of Discord, Borborygmos Enraged and 2xGriselbrand ?
Am eu Borbo si Tyrant(2 borbo si 1 tyrant)
as avea si io nevoie de 1 tusk.
Are cineva un Sunpetal Grove de imprumutat pentru perioada 24 mai 1 iunie?
Are cineva un Sunpetal Grove de imprumutat pentru perioada 24 mai 1 iunie?
Ti-as putea aduce eu 1 Sunpetal, joi sau sambata. Ruric iti mai trebuie sau nu?
Bogdish wrote:Are cineva un Sunpetal Grove de imprumutat pentru perioada 24 mai 1 iunie?
Ti-as putea aduce eu 1 Sunpetal, joi sau sambata. Ruric iti mai trebuie sau nu?
Amandoua te rog