Topic: [Event] MSE 15 ianuarie

Dragi tovarăși și pretini,

după cum știți, mâine e zi de MSE.

Ceea ce vroiam să aduc însă în atenția voastră este următorul lucru: mulți oameni cu care am vorbit despre acest eveniment mi-au zis că, citez, nu vin că-s doar 5 oameni înscriși. Am încheiat citatul. În condițiile în care am auzit chestia asta de la vreo 2-3 oameni bănui că ar mai fi câțiva cu aceeași perspectivă și mă gândesc că am putea fi, cam de fiecare dată, minim 10 la MSE. Dar nu se vine pt că ”îs puțini înscriși”. Trageți voi concluziile.

Deci aștept să ne vedem mâine în număr cât mai mare să organizăm un MSE reușit, variat și competitiv, primul din acest an!

Cu stimă,
Rareș

Re: [Event] MSE 15 ianuarie

OK, ma bag si eu din locuri uitate: ce aveti voi e deja lenevie. Imi pare rau sa spun, dar daca ati ajuns in stadiul in care ziceti ca nu mergeti din asa motive, nu prea meritati organizatorii care ii aveti. E asa de greu sa da-ti un click? Stim cu totii ca jocul e fain, greu, poate fi foarte competitiv, enervant, dar orice ar fi e tot timpul distractiv. Si e facut asa de voi, nu de altcineva. Asta e partea faina la Magic! Voi sunteti centrul jocului.
Nu inteleg ce mai asteptati... Bulinute la fiecare click pe inscriere?

Last edited by Ryu (2011-01-14 12:17:34)

Re: [Event] MSE 15 ianuarie

Varianta simpla e sa se treaca cu semnul intrebarii. Si oricum nu inteleg care-i faza si daca bifezi ca mergi si apoi te razgandesti? Nu-i ca si cum ii scoala si iti da cineva cu parul in cap ca nu ai prezenta.

PS: stiam eu ca o sa faci un topic de genul asta, Rares tongue

Re: [Event] MSE 15 ianuarie

missao wrote:

Si oricum nu inteleg care-i faza si daca bifezi ca mergi si apoi te razgandesti?

Pai faza e că atunci nu ar mai exista discuţile despre care zicea Rareş.

http://pwp.wizards.com/9212457895/Scorecards/Landscape.png

Re: [Event] MSE 15 ianuarie

missao wrote:

PS: stiam eu ca o sa faci un topic de genul asta, Rares tongue

Mi iz pridictăbăl. Ai em sori, băt ai em traing tu gader mor pipl for dis fing.