Re: [Discutii] Mirrodin Besieged
decat fara cost, cred ca in limited e mai important ca la instant speed... can you imagine the benefit of that....incredible
You are not logged in. Please login or register.
decat fara cost, cred ca in limited e mai important ca la instant speed... can you imagine the benefit of that....incredible
Fara a plati costul echiparii banuiesc. Argentum Armor de exemplu
First thing that came to mind. acum decku cu quest o sa fie simai bun !
Rahat. Quest s-a bazat tot timpul pe aducerea questului pe masa cat mai rapid si a ataca cu el. Chiar crezi ca mai conteaza ca il poti schimba pe alta creatura?
O sa fie mai bun pisici. O creatura de TREI mana cu summoning sickness ca sa schimbi un enchipament in tura urmatoare. Waaaay too slow for the quest we know. Ca sa nu mai zic ca e sensibil la artifact destruction which means G can take that sucker out dar arata cute
OK, inca una ...
OK, inca una ...
Are you kidding me?!?! Really?! Ok, I'm playing green!
Adică un fel de Genesis Wave ţintit?
nu chiar.. incat nimic nu tinteste + genesisul sapa in adancime de X dar nu-i pasa de CMC...pana cand asta e invers, nu-i pasa de "adancimea" cautarii, doar de CMC
Last edited by Spoook (2011-01-17 16:13:52)
Cred ca fiecare culoare o sa aiba ceva tare la "Zenith". Sa asteptam si pe ceilalti :-)
Partea interesanta e ca cel de verde e asociat Phyrexiei, iar rosul Mirrodinului .
Pai verde/negru sunt infectati, rosu alb mirani si sunt curios de blue
Normal ar fi si el infectat, avand in vedere ca tez e deja infectat
Toti vorbiti de infectie, dar un dezinfectant nu stiti?
Poate va fi albastru...asa ca surpriza si ca seamana cu spirtul ) sau ramane doar rosu? ca ne arde si cauterizeaza ranile?hmmm... oricum carti interesanta ce au aparut azi. Imi plac creaturile, ca toate fac ceva pe langa faptul ca stau pe masa. Si Zenith-ul de verde e o chestie misto...decku de EDH se bucura
Toti vorbiti de infectie, dar un dezinfectant nu stiti?
cica nu o sa fie nimic de scos poison counters ca Mark Rosewater a urat mecanica de la Leeches sau ceva de genu. Zenith nu-s un fel de Beaconuri?
Păi infectați sunt și pe alb, așa că infecția nu cunoaște limite
Eu ma refeream la zenituri
Zenith nu-s un fel de Beaconuri?
O, ba da.
Una neagra ... infect of course.
Una neagra ... infect of course.
lifelink(raspuns la mirran) si infect? myr de mana cu infect? lup de la care tragi carti daca moare ceva? living weapon? infect cu destroy artifct cand intra pe battlefield? Green Sun's Zenith? damn you, phyrexia! u're making me join you @-)
Si stai ca mai vine...
SI MUUUUUUUULT asteptatatatatatatuuuul
WOW!!! ABOSULTELY WOW!!!
Phyrexian Revoker o sa fie cea mai jucata carte din cele aratate aici. Un Pithing Needle care ataca pentru 2. Nice!
Last edited by vikirosen (2011-01-18 06:06:51)
Doar mie mi se pare sau Phyrexia e pur si simplu mai tare? In ritmul asta sa alegi Mirran la Pre inseamna din start sa pierzi. Sper ca au de gand sa balanseze situatia, ca acum mie nu mi se pare deloc ok... Bine ca au bagat Leoninul ala de Mirran ce distruge artefacte sau enchantmenturi and guess what: Mirranii joaca artefacte!