2 chestii au fost faine in tot filmul: Calibos (era foarte badass) si Kraken-ul (cand urla dupa ce iese din mare, chiar ramai cu gura cascata). In rest, mi se pare ca au luat story-ul de la filmul original (foarte fain, de altfel), si nu ca l-au aruncat la gunoi, ci s-au gandit "oare cum am putea face ca cei care au adorat acest film sa aiba cosmaruri si convulsii zile la rand dupa ce vad remake-ul?". Story de tot cacatul, personaje mai slab conturate decat cele din comediile romantice cu adolescenti, 3D mai bun fac eu acasa folosind cearceaful pe post de blue screen, scene fara rost si noima, actiune slaba, sa nu mai zic ca probabil si God of War are mai multa legatura cu mitologia greaca decat filmul acesta. Serios, decat sa va uitati la filmul acesta, daca aveti puterea sa treceti de prejudecatile fata de efectele anilor 80, mai bine uitati-va la filmul original, din 1981, ca este mult mai epic, bine conturat si memorabil.
Atat am avut de spus.
PS: Nu prea obisnuiesc sa tajesc dupa scene erotice fara rost, dar cred ca ar fi fost mai fain filmul dac-o vedeai pe Io goaa la vreun moment dat.