Re: [Discutii] Mirrodin Besieged

Spoook wrote:
missao wrote:

Sigur, imi si imaginez pe cineva jucand doua carti in standard ca sa poata da 3 damage tongue Nici macar pe limited nu m-as baga la asa ceva.

normal ca la standard nu vei folosi acest combo tongue

dar in limited vand sansa, mai ales ca si pana acum a mai fost folosit tainted strike sa dea infect creaturilor tale, dar acum poti folosi ca creezi un deck "semi infect".. intradevar e periculos.. dar poate ar merge

Nu a folosit nimeni Tainted Strike pe post de "prevent damage" cand celelalt da alpha strike? Good times.

http://pwp.wizards.com/5208063897/Scorecards/Landscape.png

Eh cat de des se intampla asta? Pe vremea aia lumea incerca inca din rasputeri sa faca un deck de infect sa mearga si sa folosesti infect ca sa anulezi damage-ul normal nu era o situatie asa de rara pe cat o sa fie in MBS.

vikirosen wrote:

Nu a folosit nimeni Tainted Strike pe post de "prevent damage" cand celelalt da alpha strike? Good times.

Pe la noi nu am vazut (doar pe net) smile

Massacre Wurm

Calitate mai buna la ceea ce am pus in careva zi

http://media.wizards.com/images/magic/tcg/products/mbs/s13hlg0c48_en.jpg

Last edited by lvalics (2011-01-25 05:53:12)

http://pwp.wizards.com/8213665314/Scorecards/Landscape.png

+ inca vreo 30 de carti

missao wrote:

+ inca vreo 30 de carti

Asteptam artworkurile dar inca nu le-am gasit :-)

http://pwp.wizards.com/8213665314/Scorecards/Landscape.png

mtgsalvation is sub tagul de spoiler

cei de la Mirrani au primit o multime de instanturi bune sad

Spoook wrote:

cei de la Mirrani au primit o multime de instanturi bune sad

Acuma mă scuzi, dar era timpul să primească și ei ceva ce pot folosi efectiv. Lucrurile sunt echilibrate acum, părerea mea. Mai sunt puține cărți de arătat și Battle Cry, deși promitea multe în limited, e cam subțire.

Hai mai sa fim seriosi acuma, ca pe Limited ambele factiuni is la fel de bune. Si zic asta pentru ca si eu am avut aceeasi reactie azi dimineata "oh look cate carti bune pe Phyrexia". Singura diferenta reala e ca boosterele din SoM contin mai multe carti de Mirran, dar nu cred ca nu s-au gandit ei la asta, asa ca totul ar trebui sa fie ok.

Now when's the next set coming out? big_smile

386

missao wrote:

haha
peste 3 luni tongue

adevarul e ca is distractive spoilerele la seturi noi

mihai wrote:

adevarul e ca is distractive spoilerele la seturi noi

Ya think?

In legatura cu Battle cry, e adevarat, sunt mai putine carti decat eu una ma asteptam, dar adevarul e ca daca ar fi prea multe situatia ar scapa foarte usor de sub control.

Asa ca in situatia actuala nu vad decat doua posibilitati: sau au considerat ca e prea bombastic ca sa foloseasca mecanica in mod extensiv sau au lasat-o pentru urmatorul set, ceea ce inseamna ca Mirran castiga tongue Mie mi se pare mai probabila a doua varianta pentru ca Battle cry e destul de fainut si nu vad de ce l-ar fi folosit doar pe 8 carti ca sa il arunce apoi la gunoi. In acelasi timp, si infect ii o mecanica interesanta care spre deosebire de Battle cry ii in stare sa schimbe metagameul intr-un mod mult mai evident.

And yes, spoilers are absolutely pure fun! Mai sunt minusuri pe ici pe colo, asteptari prea mari si lume cu buza umflata, but all in all it's something new and exciting and it's a change and I love this about Magic, that it's always changing. But this is my first spoiler season that I'm actually interested in so I might be a bit biased tongue

missao wrote:

Hai mai sa fim seriosi acuma, ca pe Limited ambele factiuni is la fel de bune. Si zic asta pentru ca si eu am avut aceeasi reactie azi dimineata "oh look cate carti bune pe Phyrexia". Singura diferenta reala e ca boosterele din SoM contin mai multe carti de Mirran, dar nu cred ca nu s-au gandit ei la asta, asa ca totul ar trebui sa fie ok.

Faza e ca oricare poate sa ia carti din SoM cu watermarkul factiunii adverse sad

NEEDS MOAR JACE...
http://pwp.wizards.com/3213663561/Scorecards/Landscape.png

Nu stiu daca exact la asta s-au gandit ei pentru echilibrarea numerelor, dar teoretic carti de Mirran din SoM ar trebui sa aiba sinergie tot cu carti de Mirran din MBS.

Asta da. Singurul lucru de care mi'e frica e ca sunt multe carti bune mirrane(removal sau control de exemplu) pe care le pot folosi si phyrexia(ca grasp, turn to slag, galvanic blast).

NEEDS MOAR JACE...

Pai asa cum pot ei folosi Grasp si Turn to Slag si ce-o mai fi, asa putem si noi big_smile Asa ca o sa fie care pe care (in other words Phyrexian luck vs Mirran luck tongue).

missao wrote:

Pai asa cum pot ei folosi Grasp si Turn to Slag si ce-o mai fi, asa putem si noi big_smile Asa ca o sa fie care pe care (in other words Phyrexian luck vs Mirran luck tongue).

More like Phyrexian power vs Mirran luck, amirite?

NEEDS MOAR JACE...

Adevarul e ca o sa fiu eu singur impotriva altor 21. Sa vedem care e mai tare! lol mad lol

This is who i am!

Creature power is usually higher with Mirran which means that your creatures might NOT die, just become smaller creatures, while Phyrexian creatures will die. As long as there's blockers for attacking Phyrexian creatures, it should be ok. You just need to double the number of creatures so that you can chumpblock with half of them and use the other half for attacking, and theeen find extra place to stuff in some useful non-creature cards as well lol and then win. Or high five with other Mirrans. tongue

Si de ce ma rog e Ovi vs. The World? tongue

396

missao wrote:

Si de ce ma rog e Ovi vs. The World? tongue

Ovi is always versus The World.

Pai nu exista war league la noi, deci e doar o lupta pentru pre. Mirani, phyrexieni...nu ma intereseaza. I will crush them all! Parca asta trebuia sa zic ca phyrexian, nu?:D

Last edited by toranaga (2011-01-25 12:41:43)

This is who i am!

Asa as participa in war - league sad.

Stores can run as many as they want through the release of "Action." If your store isn't running a league, ask them to start one.

tongue

lvalics wrote:

Massacre Wurm

Il vad deja in deckul meu de EDH big_smile.