Re: [THS] Theros
vikirosen wrote:Probabil ca au facut ei mult testing si si-au dat seama ca sunt mai tari decat par.
..srsly?!
Sau de fapt si-au dat seama ca mai au nevoie de ceva bani de pe landuri, deci le-au facut rare
You are not logged in. Please login or register.
vikirosen wrote:Probabil ca au facut ei mult testing si si-au dat seama ca sunt mai tari decat par.
..srsly?!
Sau de fapt si-au dat seama ca mai au nevoie de ceva bani de pe landuri, deci le-au facut rare
m0nstersnatch wrote:vikirosen wrote:Probabil ca au facut ei mult testing si si-au dat seama ca sunt mai tari decat par.
..srsly?!
Nu cred. Eu tin minte cand unele land-uri rare erau foarte ieftine, ca nimeni nu juca cu ele. Degeaba le fac rare, daca au valoare de necomuna, nu o sa fie scumpe.
Is slabe in vid, dar probabil o sa fie bune in standard si o sa le vanda asa. Asta este nu poti face shocklands mai slabe, asa ca le balansezi in standard cu restul cartilor...
..steam augury e interesanta, cea UB e horrendous!
Io nu-mi dau seama, ii mai slaba sau nu ca fact or fiction... ca faptul ca oponentul decide la final si ca te forteaza la rosu si nu la black ma face sa cred ca-i mai slaba... well still, instant speed card draw, yay
Io nu-mi dau seama, ii mai slaba sau nu ca fact or fiction... ca faptul ca oponentul decide la final si ca te forteaza la rosu si nu la black ma face sa cred ca-i mai slaba... well still, instant speed card draw, yay
E rosu si nu negru pentru ca e il lasa pe oponent sa aleaga. E asa haotic. Mie mi se pare mai slaba pentru ca in cazul lui Fact or Fiction, dintre cele doua puteai sa alegi ce ai tu nevoie la momentul respectiv, ca de obicei gaseai ceva bun in fiecare. Aici nu-i sigur ca ai acea posibilitate, desi cred ca poti face bluff in functie de cum imparti.
Eu as zica ca-i cam la fel de buna pe partea de tras carti. Macar tu faci pileurile. Mai putin bune is manacostul si raritatea. deci fact or fiction ramane cartea mai buna.
There it is, the card that has five words in the rules text, one of them is planeswalker.
m e h .
edit: We already have these 5 words on a card.
edit2: now here's a card that gets me excited:
Last edited by benczi (2013-09-09 07:45:50)
..so much flavor!
Funny!!
Dar: multiplayer. Zice "an opponent". Care? Care vrea? Voi fi curios la FAQ
..tu il alegi. partea faina este ca in multiplayer FIECARE oponent primeste un token
Partea care zice ca trebuie sa exilez creatura oricum e ce nu-mi place.
ma mir ca nu-i rara!
Last edited by benczi (2013-09-10 09:37:02)
..counter target enchantment, instant or sorcery spell. its controller puts a 2/2 bird w. flying int play
asta e un set doar de rare?
..counter target enchantment, instant or sorcery spell. its controller puts a 2/2 bird w. flying int play
The Godslayer
The Godslayer
De ce sunt atatea 2/1 pentru 1 mana in setul asta?!
De ce sunt atatea 2/1 pentru 1 mana in setul asta?!
Eu nu stiu decat 2, tu sti mai multe?
vikirosen wrote:De ce sunt atatea 2/1 pentru 1 mana in setul asta?!
Eu nu stiu decat 2, tu sti mai multe?
Nu stiu, dar tin minte cand un vanilla de 2/1 pentru 1 era rara. Oricum, mi se pare foarte faina cartea in EDH. Nu stiu cat de bun o sa fie in Standard, dar il vreau in deck-ul meu de boros. Astfel o sa am 3 creaturi cu 2 power la 1 mana.
De cand cu revolutia creaturilor is destul de comune... saracul savannah lion o ajuns bataie de joc
De cand cu revolutia creaturilor is destul de comune... saracul savannah lion o ajuns bataie de joc
Pai deja Elite Vanguard e numai necomuna, si e exact la fel.