Topic: [Diverse][Film]Eu cand vreau sa fluier, fluier

Buna dimineata tuturor

Ieri am reusit sa ma duc la filmul romanesc "eu cand vreau sa fluier, fluier"

Prin cadrul de a va impartasi experienta de ieri, permiteti-mi sa zic cateva cuvinete despre complexul Odeon. Pt noi asta a fost prima data cand am mers la Odeon, pana acum tot am fost la Cinemacity din IuliusMall. In general constructia, designul si atmosfera din Cinemacity mi se pare mai fain (vb aici de decor, acolo sunt canapele si fotolii faine in care poti sa astepti, scari rulante, toalete MULT mai ok). La Odeon nici rezervare nu poti face online, nici macar sa vezi schema salii, sa stii unde vrei sa stai sad.
Scaunele din sala sunt mai mici si cotiere de doar pt 1 persoana, deci tre sa te intelegi cu vecinul de langa tine cine va folosi cotierul tongue

Acum ca am plans un pic de atmosfera hai sa vb despre film.
Daca iti place actiune cu multe sabi, impuscaturi si batai sangeroase.... nu te du la acest film.
Daca iti place sa razi in hohote si in lacrimi... filmul asta nu e pt tine.
Daca iti plac elfi, orici si dragon zburatori cu puteri mitice... hai la magic tongue
Daca iti place sa vezi efecte speciale, cadre faine si culori care incanta ochiul... mai bine stai acasa.
Daca iti place happy-end si toata lumea sa fie fericit pana la veci batranete... citeste povesti.
Dar daca iti place sa vezi un film dramatic care prezinta cat de cat realitate intr-un mod simplu, atunci cosidera posibilitate de a viziona acest film.

Filmul, mai ales la inceput, zici ca este filmat de mine, in timp ce joc fotball, cu telefonul mobil tongue. Presupun ca autorul a vrut sa apare mai "realistic" cu technica asta, dar nu cred ca era o idee buna din punctul de vedere a calitatii de imagine, dar intradevar adauga ceva la dinamica filmului.

Nu o sa va povestesc ce se va intampla in film, doar atat ca inafara de cateva faze putin probabile, dar probabile, toate actiunea este realista. Luand asta in considerare sa nu va sperati sa vedeti multe faze dupa care sa ziceti "wow... na la asta nu am asteptat", dar o sa fie parti care va pun pe ganduri, sau cel putin va arata ceva aproape de realitate, nu ca in filme din SUA. As dori sa mentionez, pt cei care nu stiu, ca unele personaje din film sunt interpretate chiar de puscariasi.

Personajul principal are un caracter pe care il poti simpatiza foarte usor, care este si scopul.

In total eu va recomand acest film, care nu era colosal, dar bunisor, si daca nu vreti sa mergeti la cinema pt a viziona, cred ca merita macar sa vedeti acasa pe calculator, intrucat nu cred ca vizionarea lui in cinema ofera ceva in plus fata de cea de acasa.

Astept si alte pareri, de la cei care au mai vazut filmul.

ps. nu va recomand sa va uitati la trailer inainte de film, intrucat poate strica filmul

Re: [Diverse][Film]Eu cand vreau sa fluier, fluier

Il poti compara cu vreun alt flm, sa-mi fac o imagine mai buna? Spunand doar ca e o drama care trateaza realitatea asa cum e, nu dezvaluie prea mult.

http://pwp.wizards.com/5208063897/Scorecards/Landscape.png

Mersi de review.
Eu o sa vreau sa il vad desi nu stiu daca o sa ma duc la cinema sau mai astept un pic pana apare pe alte surse smile

vikirosen wrote:

Il poti compara cu vreun alt flm, sa-mi fac o imagine mai buna? Spunand doar ca e o drama care trateaza realitatea asa cum e, nu dezvaluie prea mult.

m-am gandit sa compar cu "copii nimanui" dar nu cred ca ar fi ok

deci din pacate nu pot sa compar cu nimic. Nu am vazut multe filme romanesti, ca sa pot compara iar cu filme din SUA sau asa mari, nu se compara... sad

Last edited by Spoook (2010-04-23 07:21:25)