Daca tot m-ati pomenit ) hai sa imi zic si eu parerea.
E o carte nice, mie unu imi place dar momentan as vedea-o jucata in deck-uri de EDH sau ca o conditie de "more win" in alte deck-uri, ca o chestie in plus care sa ajute sa castigi meciul nu ca si element de baza. E drept ca acel "-2/-2" ce-l da e nasol pt deck-urile ce joaca creaturi mici, dar deobicei deck-urile acelea sunt rapide si nu stau sa ajunga asta pe masa. Daca e pana acolo sunt Day of Judgment, Phyrexian Rebirth, Zenit-ul negru care la fel de bine iti rad masa si te pot pune in avantaj.
Cum am zis mai sus, de vazut sigur o sa o vedem in ceva deck-uri, costul ne fiind asa restrictiv ca la Massacre Wurm pt care ai nevoie de 3 negre, si va fi exact lucru care sa mai tina masa o tura pana vine tanti Iona, Shield of Emeria sa inchida masa definitiv - asta daca ne gandim la deck-uri alb sau alb-albastru de control etc. Eu ma astept sa o vad jucata in elfi, ca ei pot face mana rapid si o pot cauta cu Fauna Shaman.
Trebe sa vedem ce mai vine cu noul set plus ca dupa ce iese Zendikar-ul din Standard vor avea loc schimbari majore, pana atunci nu cred ca e cea mai nasoala chestie pe care o poti vedea de la adversar pe masa.